top of page

JäPyn triathlonisteille kaksi SM-kultamitalia Lohjalla!

Lohjalla järjestettiin triathlonin perusmatkan SM-kilpailu (uinti 1500 m, pyöräily 40 km, juoksu 10 km) lauantaina 13.7. Kisapäivänä oli upea sää, kun JäPyläisistä Suomenmestaruuksia lähtivät jahtaamaan Tiina Toivonen (N45-49), Päivi Paloviita-Wendt (N60-64), Matias Warsta (M35-39), TSami Ylisaari (M40-44), Toni Pilsari M45-49), Marko Andersson ja Pasi Syyli (M50-54) sekä Seppo Aaltonen (M60-64). JäPyläisten päivän saaliina oli yhteensä neljä SM-mitalia.

Uinti tapahtui kahtena 750 m kierroksena. ”Uinnissa tavoitteeni oli keskittyä hyvään tekniikkaan ja uida mahdollisimman rennosti. Mielestäni uinti onnistui hyvin ja olo oli tosi tuore kun pääsi pyörän selkään”, Sami Ylisaari kommentoi omaa uintiaan. Sami tunnetaan vahvana uimarina, Samin uintiaika oli 25:21 min.

Sami Ylisaari kisasi kovassa sarjassa ja sai upealla suorituksella SM-pronssia M40-45 – sarjassa ajalla 2.17:25 tuntia. ”Olin jo lähdössä ajamaan kotiin kun tuli viesti että olin ikäryhmäni kolmas! Ensimmäinen SM-mitali tuli joten ei voi olla kuin tyytyväinen”, Sami naurahtaa kisan jälkeen. Sami oli päivän nopein JäPyläinen.

Pyöräreittinä kierrettiin 5 kilometrin lenkkiä peräti 8 kierrosta. "Pyörä kulki hyvin mutta reitti oli tosi tylsä ajaa. Joka käännöksellä vauhti pois ja sitten taas kiihdytys, ei ollu kivaa", Tiina kommentoi omaa pyöräilysuoritustaan.."Juoksureitti oli todella kiva ja reitti oli tosi kaunis", Tiina kjatkaa. Tiina Toivonen voitti sarjan N45-49 Suomen mestaruuden ajalla 2:27:27 tuntia lähes 7 minuutin marginaalilla seuraavaan! "Tämä kisa toimi hyvin treeninä ensi viikonlopun Joroisten kisaa ajatellen", Tiina kertoi kisan jälkeen.

Juoksureitti oli kahtena 5 km:n lenkknä rantaa pitkin. ”Tämä oli tähän asti paras 10 km:n juoksuni minkä olen triathlonkisoissa juossut. Olen siihen tosi tyytyväinen”, Seppo kertoi omasta ennätysjuoksustaan. Seppo Aaltonen voitti suvereenisti omalla vahvalla suorituksellaan kesän toisen triathlonin SM-kultamitalinsa sarjassa M60-64 kuuden minuutin marginaalilla seuraavaan ajalla 2:27:03 tuntia.

Päivi Paloviita-Wendt sai SM-hopeaa N60-64 – sarjassa. Myös muut JäPyläiset saivat hienoja sijoituksia, kaikki tulokset täältä.

Järvenpään Pyöräilijät onnittelee tuoreita suomenmestareita ja -mitalisteja! Onnittelut myös muille JäPyläisille hienoista sijoituksista ja suorituksista.

Alla on muutamia tunnelmakuvia kisasta sekä palkintojenjaosta! Kuvat Riku Karjalainen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page