top of page

JäPy järjestää naisille suunnatun yhteislenkin 29.5.!

JäPy:n kokeneet kisaajat Kati Jokio ja Tiina Toivonen järjestävät naisten oman yhteislenkin ensi keskiviikkona. Lenkin pituus on noin kaksi tuntia ja arvioitu keskinopeus noin 26-28 km/h. Lenkille polkaistaan Chebici pyöräkaupan edestä osoitteesta Vanha Yhdystie 2. Lenkki on kaikille naispyöräilijöille avoin, eikä vaadi JäPy:n jäsenyyttä. Lenkki soveltuu sekä maantiepyörälle että cyclocrosspyörälle - tempopyörällä ei tälle lenkille voi osallistua.

"Kohtaan lenkeillä usein yksin ajavia naispyöräilijöitä, joiden kynnys osallistua yhteislenkeille saattaa olla korkea" - kertoo Kati Jokio. Naisille suunnatun yhteislenkin tarkoitus on houkutella myös kaikki naispyöräilijät mukaan tähän hienoon lajiin ja yhteislenkkeilyyn. Kati ja Tiina ovat luvanneet opastaa osallistujat yhteisajamisen pelisääntöihin hyvin käytännönläheisesti.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tervetuloa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page