top of page

JäPy:llä mukava edustus tänään ajetussa CCH:n Kevätpolkaisussa

Keravan kevätpolkaisu kuntoajo ajettiin tänään jo 14 kerran meidän lähiteillä ja parhaimmillaan kisaan onkin osallistunut yli 20 jäpyläistä. Mutta mukava joukko saatiin lähtöviivalle tänäänkin ja parhaasta JäPy tuloksesta vastasi Tuomas Ratilainen, joka oli mukavasti palautunut eilisestä kilpailusta. Tuomas ei aivan päässyt kisan ykköshatkaan IBD:n Mikael Turusen ja GIF Chebicin Jaako Sillankorven matkaan, mutta kakkoshatkaan kylläkin. IBD:n Micke vei Kevätpolkaisun voiton tänään ja Tuomas Ratilainen oli kilpailun viides. Muut osallistuneet jäpyläiset olivat Antti Mäkelä (10), Sampsa Puttonen (25) ja Jussi Telkkinen (DNF). Puolimatkan (48 km) kisaan osallistuivat Joona Svaala (10) ja Arja Puttonen (9).

Oikealla Tuomas Ratilainen ja vasemmalla Antti Mäkelä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page