Turun kisaviikonloppu jatkui JäPy:n osalta tänään voitokkaasti

Eilen Turussa käynnistynyt kisaviikonloppu jatkui tänään Hirvensalossa Simo Klimscheffskijn Muistoajoissa. Orpona Suomeen auton takakontissa rahtilaivalla salakuljetetusta Simo Klimscheffskijstä varttui merkittävä kansainvälinen pyöräilyvaikuttaja, jonka muistoa kunnioittaen kierrettiin tänään pyörällä kilpaa Toijaistenmäkeä ympäri. Lue lisää Simosta kisakilpailuohjeesta, jonka voit ladata täältä.

Elite-luokassa kisaurakkaansa JäPy:stä jatkoivat Kati Jokio ja Tuomas Ratilainen. Tuomas ajoi miesten yleisen luokan lähdössä sijalle 25. Kati palkittiin JäPy:ssä sisäisesti kisaviikonlopun yritteliäimpänä JäPy:läisenä sisukkaasta ajosta. KAT2 luokassa kilpailuun polkaisivat Antti Liesjärvi ja Jussi Telkkinen, jotka ylittivät maalilinjan perättäin sijoilla 26 ja 27. Mastercupin päälähtöön JäPy starttasi viiden kuskin joukkueella. Aivan kisan alkukierroksilla JäPy:n Mika Kariluoto iski pääjoukosta irti ja sai nopeasti seurakseen IK32:n tutun kisakumppanin Anssi Rinteen. Muut tiimit eivät juuri saaneet takaa-ajoa käynnistettyä ja kaksikko ajoi hatkassa maaliin Mikan voittaessa loppukirin. M45 luokassa Stefan Sirkiä oli hienosti viides, Arjo Kaarre seitsemäs ja Vesa-Matti Jussila kahdestoista. M55 luokkaan tällä kaudella siirtynyt allekirjoittanut Beni Kauhanen pääsi jollain ilveellä Toijaistenmäen joka kerralla joten kuten ylös ja vei yllättäen oman luokkansa voiton. Mastercup tarjoaa vauhdikkaan, mutta turvallisuutta painottavan tavan kokea kilpapyöräilyn hurmaa. Lue lisää Mastercupista täältä ja tule mukaan kilpailemaan!

JäPy:n kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna Hyrylän ajoissa, joista on muodostumassa KAT2 luokan osalta todellinen jännitysnäytelmä...