top of page

JäPy käynnistää ohjatut maastopyörälenkit lapsille!

Järvenpään Pyöräilijät r.y aloittaa lapsille suunnatut ”melkein” säännölliset maastopyörä -viikkolenkit toukokuussa. Lenkit ajetaan pääsääntöisesti tiistaisin ja tarkempaa infoa tulee löytymään Järvenpään pyörälenkit Facebook sivulla. Varmoja ajankohtia pyritään laittamaan japy.fi kalenteriin. Aloitus on 7.5.2019.

Maastopyörälenkit on suunnattu tytöille ja pojille, jotka pärjäävät maastopoluilla. Lenkkien vetäjänä toimii kokenut maastopyöräilijä ja JäPy:n maastopyöräkouluista tuttu Markko Jäntti. Osallistujilla tulee olla kypärä ja ajolasit. Polkupyörän tulee olla maastokelpoinen ja varustettuna riittävän pienellä välityksellä. Napavaihteisten pyörien välitys on osoittautunut liian raskaaksi ja tämä on aiheuttanut ylimääräistä harmia aiemmilla ajeluilla. Yhteislenkeillä ajetaan Järvenpään ympäristöstä löytyvillä poluilla. Lähtöpaikkana on Mankalan tenniskentän parkkipaikka, Isokydöntie 34, Järvenpää. Lähtöaika on 17:30 ja tarkoituksena on ajaa noin 1,5-2 tuntia.

Yhteislenkeille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee itse varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät r.y. ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä osallistujia ole vakuutettu seuran toimesta. Osallistujilla tulee olla mukanaan huoltajien yhteystiedot ja huoltajien tulee olla tavoitettavissa lenkkien aikana.

Tervetuloa mukaan JäPy:n lenkeille! Koska myös maastopyöräily yhdessä on hauskempaa; )

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page