JäPy:n uusi kausi käynnistyi Mallorcalla hienossa seurassa!

Reilun parin viikon aikana Mallorcalla pyöräili reilut parikymmentä JäPy:läistä aurinkoisissa, mutta napsun verran tavallista kylmemmissä maisemissa. Monena aamuna hengitys höyrysi aamuverkassa ja kylmimmillään lämpöä taisi olla vain pari astetta. Mutta nopeasti aurinko lämmitti kelin ja pääsimme lenkille hyvissä olosuhteissa.

Tämän kevään leirille saimme mukaan vahvan vetoavustuksen pohjoisesta naapuriseurastamme Lahden Pyöräiljöistä. Ajelut pyöräilijän paratiisissa sujuivat hyvin ja kaikille löytyi hyvät ajo- ja iltaseurat. Monet tutut paikat tuli taas koluttua ja vedettiinpä yhtenä päivänä myös reilu parinsadan kilometrin lenkki, jonne saatiin mukaan TWD:stä tuttu kansallisen tason teräskoipi Sami Tiainen. Triatlonistit uskaltautuivat uimaan myös mereen, kun me muut kävimme vain nopeasti saunasta lämminaltaassa. Hauskaa oli jälleen ja Mallorca osoittautui upeaksi pyöräilijän paratiisiksi! Mikä parasta tällä kertaa palasimme ehjänä kaikki leirin jälkeen kotimaisemiin.

Kiitos kaikille osallistujille turvallisesta ajosta ja hyvistä peeseistä!