top of page

JäPy:n uusi kausi käynnistyi Mallorcalla hienossa seurassa!

Reilun parin viikon aikana Mallorcalla pyöräili reilut parikymmentä JäPy:läistä aurinkoisissa, mutta napsun verran tavallista kylmemmissä maisemissa. Monena aamuna hengitys höyrysi aamuverkassa ja kylmimmillään lämpöä taisi olla vain pari astetta. Mutta nopeasti aurinko lämmitti kelin ja pääsimme lenkille hyvissä olosuhteissa.

Tämän kevään leirille saimme mukaan vahvan vetoavustuksen pohjoisesta naapuriseurastamme Lahden Pyöräiljöistä. Ajelut pyöräilijän paratiisissa sujuivat hyvin ja kaikille löytyi hyvät ajo- ja iltaseurat. Monet tutut paikat tuli taas koluttua ja vedettiinpä yhtenä päivänä myös reilu parinsadan kilometrin lenkki, jonne saatiin mukaan TWD:stä tuttu kansallisen tason teräskoipi Sami Tiainen. Triatlonistit uskaltautuivat uimaan myös mereen, kun me muut kävimme vain nopeasti saunasta lämminaltaassa. Hauskaa oli jälleen ja Mallorca osoittautui upeaksi pyöräilijän paratiisiksi! Mikä parasta tällä kertaa palasimme ehjänä kaikki leirin jälkeen kotimaisemiin.

Kiitos kaikille osallistujille turvallisesta ajosta ja hyvistä peeseistä!

Kahvin toivossa Sineuun.

JäPyläisiä supernaisia. Vasemmalta Riitta Kilpeläinen, Milla Toivonen ja Tiia Loponen.

Viikon tyylikkäimmästä kylttikiristä vastasi JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen, jonka ajosilmä valitsi tienoon parhaan peesiin ennen omaa avausta.

Leirin 200 km:n lenkille saimme mukaan TWD:stä tutun Sami Tiaisen (kuvassa vasemmalla). Harri Aaltosta, Sauli Pihamaata (LaPy) ja Juha Lappalaista hymyilytti vielä tässä vaiheessa...

Formentorin majakalla oltiin lenkin puolivälissä, mutta LaPy:n mäkimiehillä Janne Elkalalla ja Tuukka Aaltosella olivat jalat vasta lämmenneet. Taustalla Sami Tiainen.

Vasemmalta Sauli Pihamaa, Antti Mäkelä, Sami Tyynelä, Janne Elkala, Sami Tiainen, Stefan Sirkiä, Seppo Aaltonen, Jussi Telkkinen, Tuukka Aaltonen ja Juha Lappalainen.

Sami Tiaisen ensikosketus Formentorilla Canyon Aeroadiin oli sähköinen. Onneksi Tintti ajoi lenkin loppusatasen omalla konkelilla, niin me muut päästiin vähän helpommalla. Nimenomaan.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page