JäPyn Triathlon – leiri 10. – 12.5.2019!


Jaakko vastaanotti viime kesänä leiriläisiä mini-traktorilla

Pitkä talvi on takana ja on aika kääntää katseet pikku hiljaa kohti kevättä ja kesää. JäPyn kevään triathlon-leiri suuntautuu jälleen Forssaan. Leiripaikkana toimii Forssassa Hevossillan tila. Lounas ja päivällinen runsaasta buffet-pöydästä, tällä leirillä et varmasti jää nälkäiseksi. Raaka-aineet ovat luomu- ja lähiruokaa, joista tilan kokki valmistaa kaikki ateriat paikan päällä. Lisää tietoa majapaikasta täältä.

Harjoituksissa pääsemme nauttimaan alkukesän vehreästä luonnosta. Pyöräreitit suuntautuvat Forssan Suviyön pyöräreiteille ja juoksureitit Hevossillan kauniiseen lähimaastoon. Leirillä keskitytään laadukkaisiin lajinomaisiin yhdistelmätreeneihin.

Yövymme Hevossillan tilalla, käytössämme on kaksi tasokasta mökkiä. Toisessa on 4 makuuhuonetta (10 majapaikkaa) ja toisessa 2 makuuhuonetta (6 majapaikkaa). Molemmissa mökeissä on sauna, suihku, 2 wc, keittiö, tak