top of page

JäPyn Triathlon – leiri 10. – 12.5.2019!


Jaakko vastaanotti viime kesänä leiriläisiä mini-traktorilla

Pitkä talvi on takana ja on aika kääntää katseet pikku hiljaa kohti kevättä ja kesää. JäPyn kevään triathlon-leiri suuntautuu jälleen Forssaan. Leiripaikkana toimii Forssassa Hevossillan tila. Lounas ja päivällinen runsaasta buffet-pöydästä, tällä leirillä et varmasti jää nälkäiseksi. Raaka-aineet ovat luomu- ja lähiruokaa, joista tilan kokki valmistaa kaikki ateriat paikan päällä. Lisää tietoa majapaikasta täältä.

Harjoituksissa pääsemme nauttimaan alkukesän vehreästä luonnosta. Pyöräreitit suuntautuvat Forssan Suviyön pyöräreiteille ja juoksureitit Hevossillan kauniiseen lähimaastoon. Leirillä keskitytään laadukkaisiin lajinomaisiin yhdistelmätreeneihin.

Yövymme Hevossillan tilalla, käytössämme on kaksi tasokasta mökkiä. Toisessa on 4 makuuhuonetta (10 majapaikkaa) ja toisessa 2 makuuhuonetta (6 majapaikkaa). Molemmissa mökeissä on sauna, suihku, 2 wc, keittiö, takkatupa ja terassi eli mökit ovat erittäin hyvin varustettuja.

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti JäPyn jäsenille, joiden ensi kesän tavoitteena on joko puolimatkan tai täysmatkan triathlon. Leirin valmentajana toimii Jaakko Rantala. Jaakko suoriutui täyden matkan triathlonista Barcelonassa viime vuonna aikaan 9 h 36 min.

Osallistumismaksu:

  • Koko viikonloppu pe-su: Täyshoito perjantaista sunnuntaihin vain 225 € (laskutetaan 50 % viikon sisällä ilmoittautumisesta ja loput n. viikkoa ennen leiriä)

  • Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia vähintään 10. Leirin peruuntuessa osallistumismaksut palautetaan.

Leirimaksuun sisältyy:

  • ohjelman mukainen valmennus ja luennot

  • majoitus pe-su mökeissä, 2 hengen huoneissa

  • hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä mökkien loppusiivouksen

  • ohjelman mukaiset ruokailut (2 x aamiainen, kaksi lämmintä ruokaa/ päivä buffet-pöydästä sekä lauantaina välipala)

  • sisäänpääsymaksu uimahalliin sekä omat radat leiriläisten käytössä (3 kpl)

Ilmoittautumisohjeet:

Leirille ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta. Paikan saa siirtää toiselle henkilölle edellyttäen, että hän majoittuu tilallesi eikä huonejako mene uusiksi. Leirillä on 16 paikkaa. Ilmoittautuminen alkaa pe 22.3.2019 klo 8.00. Ilmoittaudu seuran sähköpostiin täältä. Mikäli paikkoja on vapaana 15.4.2019, aloitetaan leiripaikkojen markkinointi kohdennetusti JäPyn ulkopuolelle. Lähde mukaan viettämään ikimuistoinen viikonloppu kanssamme. Ole nopea ja varaa paikkasi heti mikäli haluat mahtua mukaan! Nämä paikat viedään myös tänä vuonna käsistä!

Ohjelma (alustava):

Pe 10.5.2019

16 – 17 saapuminen ja majoittuminen mökkeihin

17 – 19 kevyt pyöräily / tutustuminen lähiympäristöön

19 illallinen, tervetuloa

La 11.5.2019

7 – 7.30 aamulenkki

8 – 9 aamiainen

9.30 – 11 uintiharjoitus

12 – 13 lounas

14 – 16 pyörä & juoksu -yhdistelmäharjoitus

16 – 17 välipala + pyörien huolto

18 – 19 luento - kilpailuun valmistautuminen

19 – 20 illallinen

20 – 20.30 lihashuolto / ohjattu venyttely

Su 12.5.2019

8 – 9 aamiainen

9.30 - 12.30 pyörälenkki + juoksu – yhdistelmäharjoitus

13 lounas ja leirin päätös

Viime vuoden leiriläiset valmiina uintitreeneihin

Osa leiriläisistä lähdössä tutustumaan lähiympäristöön viime vuoden leiriviikonloppuna

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page