top of page

JäPy Ski Teamin kisakausi paljastettu!

JäPy:n talvikauden tarkimmin varjeltu salaisuus on nyt paljastettu! JäPy Ski Team onnistui jälleen harhauttamaan kaikki ja salatreenamisen lisäksi veti koko kisakalenterin läpi salaisuuksien sankan verhon peittelemänä.

Useiden nimettömien tiedonantojen perusteella JäPy Ski Teamin harjoittelukausi avattiin jo joulukuussa ja joukkue harhautti tiedustelijat jakautumalla harjoittelemaan usein eri paikkakunnille sekä kotimaassa että ulkomailla. JäPy Ski Teamin salaisten asiakirjojen perusteella harjoittelu oli erittäin tavoitteellista ja podiumhakuinen kilpailusuunnitelma lyötiin lukkoon jo ennen loppiaista.

Ainoa julkisuuteen vuotanut kuva JäPy Ski Teamin alkukauden harjoitteluleiriltä.

JäPy Ski Team avasi kilpailukauden tammikuussa ja nimettömien lähteiden perusteella kotimaan kilpailukausi päätettiin eräässä suuressa massahiihdossa Pirkanmaalla eilen. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että JäPy Ski Team ei osallistuisi kevättalven kisoihin, mutta niistä ei ole kukaan suostunut kuiskaamaan pihaustakaan. Paljastumisen pelossa JäPy Ski Team ei myöskään osallistunut joukkuekilpailuihin - joukkueviesteistä puhumattakaan. Sen verran on useista eri lähteistä saatu tietoja yhdisteltyä, että Ski Teamin tuloskunto on ollut kova. JäPy Ski Teamin yksijäseninen naisten joukkue on ollut hurjassa vedossa ja saavuttanut tällä kaudella suhteellisesti kovimmat tulokset. "XX hiihti XX kilpailussa XX kilometriä aikaan XX", paljasti nimettömänä pysyvä lähde ääni väristen.

Ainoa julkisuuteen vuotanut kuva JäPy Ski Teamin ulkomaan kisoista.

JäPy Ski Teamin kisakausi ei rajoittunut maamme rajojen sisäpuolelle. JäPy Ski Team onnistui tavoittamaan Marcialongan pääsihteerin ja kyseli häneltä tietoja JäPy Ski Teamin tämän vuotisesta osallistumisesta. Rauhallinen puhelun alku muuttui kuin sähköiskusta, kun mainitsin koodisanan JäPy ja sen jälkeisestä huudosta ei saanut mitään tolkkua. Vaikutti kuitenkin siltä, että JäPy Ski Team oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen myös maamme rajojen ulkopuolella.

Ainoa julkistuuteen vuotanut kuva JäPy Ski Teamin cross-trainingin -harjoittelusta.

Finlandia hiihto oli JäPy Ski Teamin tämän kauden päätavoite ja osa tiimiläisistä hiihti Lahdessa sekä perinteisen että vapaan kisat. JäPy Ski Teamistä osallistui Finlandia hiihtoon XX hiihtäjää. Koska osa tiimiläisistä osallistui salanimellä kisaan ei tarkkaa lukumäärää ole saatu selville tähän mennessä.

JäPy onnittelee kaikkia JäPy Ski Teamin jäseniä hyvästä kisamenestyksestä pian päättyvällä kaudella ja toivottaa kaikille jäsenille menestystä talviurheilussa myös jatkossa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page