JäPy Ski Teamin kisakausi paljastettu!

JäPy:n talvikauden tarkimmin varjeltu salaisuus on nyt paljastettu! JäPy Ski Team onnistui jälleen harhauttamaan kaikki ja salatreenamisen lisäksi veti koko kisakalenterin läpi salaisuuksien sankan verhon peittelemänä.

Useiden nimettömien tiedonantojen perusteella JäPy Ski Teamin harjoittelukausi avattiin jo joulukuussa ja joukkue harhautti tiedustelijat jakautumalla harjoittelemaan usein eri paikkakunnille sekä kotimaassa että ulkomailla. JäPy Ski Teamin salaisten asiakirjojen perusteella harjoittelu oli erittäin tavoitteellista ja podiumhakuinen kilpailusuunnitelma lyötiin lukkoon jo ennen loppiaista.

Ainoa julkisuuteen vuotanut kuva JäPy Ski Teamin alkukauden harjoitteluleiriltä.

JäPy Ski Team avasi kilpailukauden tammikuussa ja nimettömien lähteiden perusteella kotimaan kilpailukausi päätettiin eräässä suuressa massahiihdossa Pirkanmaalla eilen. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että JäPy Ski Team ei osallistuisi kevättalven kisoihin, mutta niistä ei ole kukaan suostunut kuiskaamaan pihaustakaan. Paljastumisen pelossa JäPy Ski Team ei myöskään osallistunut joukkuekilpailuihin - joukkueviesteistä puhumattakaan. Sen verran on useista eri lähteistä saatu tietoja yhdisteltyä, että Ski Teamin tuloskunto on ollut kova. JäPy Ski Teamin