top of page

Sampsa Puttonen keräsi salin täyteen Järvenpäätalolla – Uni kiinnosti urheilijoita!

Kaksiosaisen luentosarjan ensimmäinen osa käsitteli unta. Noin 40 urheilijaa kuunteli mielenkiinnolla kun kävimme läpi, miksi ylipäätään nukumme. Liikunnalla on suotuisia vaikutuksia unen laatuun, pituuteen ja tehokkuuteen. Moni urheilija vähättelee unen merkitystä treenin ohessa.

Urheilija ei tule välttämättä ajatelleeksi, että riittämätön uni heikentää mm. kestävyyttä, nopeutta ja kivunsietokykyä. Palautumisesta puhutaan usein liian vähän, vaikka sen merkitys on suuri. Jokainen voi tahollaan pohtia, kuinka nopea voisinkaan olla jos nukkuisin kunnolla?

Luentosarjan 2. osa järjestetään 4.3 klo 19.00 Järvenpäätalolla. Silloin Sampsa käsittelee stressiä, miten se ilmenee ja kuinka siltä suojautua. Lisäksi käsitellään urheilijan kuormituksen ja palautumisen tasapainoa ja kuinka sitä voi seurata. Luennolle voit ilmoittautua Facebookiin tulevan Eventin kautta tai suoraan seuran sähköpostiin täältä.

MIelenkiintoisesta ja ajankohtaisesta asiasta riitti kerrtottavaa - tällä kertaa Sampsa Puttonen avasi aihetta tutkijan näkökulmasta

Järvenpää -talon sali oli lähes täysi ja mielenkiintoista keskusteluakin käytiin illan aikana

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page