top of page

JäPy luennot: Kuntourheilijan palautuminen ja lepo (7.2. ja 4.3.)

Kilpailukausi lähenee ja treenikuormitus lisääntyy. Miten vältämme vaarallisen ylikuormitustilan ja saavutamme harjoittelustamme optimaalisen hyödyn? JäPy järjestää kaksiosaisen luentosarjan unen, stressin ja harjoittelun tasapainottamisesta ja palautumisesta.

Sampsa Puttonen on luvannut paljastaa parhaimmat vinkit ja tuoreimmat tutkimustulokset aiheesta. Sampsalla on yli 20 vuoden kokemus kuormittumisen, palautumisen ja unen tutkimuksesta. Hän on terveyspsykologian dosentti ja toimii tutkijana Työterveyslaitoksella. Sampsa tuntee aiheen myös käytännössä; hänellä on takanaan useampi triathlonin täysmatka.

Luennot ovat JäPy:n jäsenille maksuttomia.

MA 11.2. klo 18.30 Kuntourheilijan palautuminen ja lepo

MA 4.3. klo 18.30 Kuntourheilijan optimi kuorimitustila

Ilmoittaudu mukaan joko Facebook tapahtumassa tai seuran sähköpostiin jarvenpaanpyorailijat@gmail.com

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page