Katkaistaan kaamos altaan reunalla!

Järvenpään Pyöräilijöiden perinteisiä kauden päättäjäisiä ja pikkujoulujuhlia vietetään vähemmän perinteisin menoin notkuvien ruokapöytien ääressä ja uima-altaan reunalla Järvenpään Scandicissa 24.11. klo 17.00 alkaen. Alkupuheet pidetään lyhyinä, mutta juomat pitkinä. Riemu käynnistyy herkullisella ruokailulla ja seitsemästä alkaen halukkaat voivat siirtyä uima-altaalle, jonka äärelle on lämmitetty sekä naisten että miesten saunat. Pullarit, lättärit ja finsit ovat kiellettyjä, mutta uima-asu on pakollinen. Kaikki tilat ovat JäPy:lle varattuja klo 21 asti ja iltaa voi mainiosti viettää myös saunomatta. JäPy vastaa valtaosaltaan illan kustannuksista; illalliskortin hinta per osallistuja on vain 15 euroa. Tervetuloa mukaan fiilistelemään päättynyttä kautta ja suunnittelemaan vielä parempaa tulevaa! Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään 9.11.! Ilmoittautuminen mieluiten Facebook pollerin kautta täältä tai seuran sähköpostiin tästä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon