top of page

JäPy:n toimintapäivää vietettiin hauskoissa tunnelmissa

JäPy:n toimintapäivä 6.10. kokosi mukavan joukon jäseniä yhteen harrastamaan. Tunnelma Vanhiksen parkkipaikalla oli iloisen odottavainen, kun jakaannuimme kolmeen ajoryhmään. Maastopyöräilijät suuntasivat Tuusulanjärven kierrokselle, yksi cycloryhmä Järvenpään lähiseudun maastoihin ja yksi cycloryhmä kohti Keskuspuistoa. Sauvakävelyryhmä starttasi omalle kierrokselleen Terholasta hieman myöhemmin. Lähes kaikki matkaan lähtijät palasivat Vanhikseen lenkkien jälkeen, joten siinä mielessä voidaan päivää pitää onnistuneena. Kiitos kaikille osallistuneille ja lenkkiryhmän vetäjille.

Aamukokoontuminen Vanhiksessa, josta jakaannuttiin ryhmiin.

MTB ryhmä metsässä.

Järvenpään cycloryhmää taukopaikalla.

Keskuspuiston cycloryhmä Auroran sillalla Stadionin kupeessa.

Metsämaisemia sauvakävelyreitiltä Terholan metsistä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page