top of page

JäPy:n menestyksekäs viikonloppu Mäntsälässä

Mäntsälässä oli viikonloppuna tarjolla kahdenlaista rientoa: lauantaina aika-ajoa ja sunnuntaina maantieajoa. Sateisiin aika-ajoihin JäPy:stä osallistui 5 kuskia, joista parhaaseen tulokseen ylsi Seppo Aaltonen voittaen oman M60 ikäsarjansa selvällä aikaerolla seuraaviin kisailijoihin. Muut tulokset löytyvät täältä. Sunnuntaina ajokeli oli huomattavasti miellyttävämpi ja Mäntsälän Urheilijoiden järjestämään kuntoajoon osallistui reilut viisikymmentä polkijaa kahdelle eri matkalle. Pidemmän noin 100 kilomterin mittaisen lähdön voitti JäPy:n Tuomas Ratilainen ajaen maaliin omalla ajallaan noin 10 minuuttia ennen muita kisaajia. Tuomaksen voiton varmisti JäPy:läisten hyvä joukkueajo kilpailussa. Muut tulokset löytyvät täältä.

Seppo Aaltonen (kuvattuna JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailussa 10.6.2018)

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page