top of page

Jäpyläisten Pyrenneiden valloitus

Syyskuun alkaessa pakkasi JäPy:n nautiskeluryhmä (Kati Jokio, Tuomas Ratilainen, Jussi Telkkinen, Teemu Salovaara ja Jouni Väinölä) kimpsunsa ja matkasimme Pyrenneille viettämään laatuaikaa vinoilla teillä, joita jotkut myös mäiksi kutsuvat.

Adventure Partnersin Maken ja Jugen hellään huomaan oli hyvä palata taas syksyn saapuessa. Reitit ovat valmiiksi piirrettyjä ja majapaikat ja ruokailut hoidettu, mukana seurasi myös kaksi huoltoautoa joten lomalla ei tarvinnut kuin ajaa! Reittimme kulkivat mm. klassikoiden Col d'Aubisque, Tourmalet, Hautacam, Col de Portet, Superbagnéres, Col de Mente ja monien muiden kautta.

Säät suosivat ja lämpöä riitti, ajoittain liki liiankin kanssa. Reissussa kovimmille kertyi matkaa seitsemän ajopäivän aikana noin tuhannen ajokilometrin ja liki 30 000 nousumetrin verran! Mutta kuten pojat ovat opettaneet, -kaikki tiet ovat ajettavia. Kauniit maisemat, klassikkonousut ja ystävät, eikö kuulostakin hyvältä? Reissun aikana tunteet vaihteli, mutta ystävät pysyi, ja meillä oli ihan huippua!!!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page