top of page

JäPy:n 200+ lenkki ajettiin kesäisessä kelissä ja mahtavassa seurassa!

Kovin kauaa ei tänä aamuna tarvinnut hihat päällä ajaa, kun tehokaksikko Mika Kariluoto ja Janne Elkala pääsivät JäPy:n slungan keulaan määrittelemään päivän vauhdin. Aamu-usvan hälvettyä nousi lämpötila nopeasti päälle kahdenkymmenen asteen ja tuulta ei peesissä tuntenut lainkaan : ) Eikä muuten ollut kavereilta mikään nakkimakkaraveto, koska saimme nauttia rattoisasta 34+ matkavauhdista koko lenkin ajan, kun Antti Mäkelä hyppäsi keulaan vielä lenkin viimeiselle viiskymppiselle. Mutta mikäs oli peesissä surffailla, vaikka meitä oli tänään ennätysmäärä polkijoita JäPy:n yli 200 kilometrin lenkillä. Lounas nautittiin perinteiseen tapaan Räyskälän lentokentän kupeessa ja menusuunnittelusta vastasi tänään(kin) JäPy:n oma Top Chef Antti Mäkelä. Rakettispagetti laukaisi meidät rivakalle matkalle kohti kotia. Kun Ikosen Tommi (joka tänään ajoi meille huollon) kehuu, että 24 polkijan joukko pysyi hienosti tiukassa parijonossa, on meidän syytä olla päivän suoritukseen erityisen tyytyväisiä. Päivän huoltotarjoilut tarjosi meille tänään suomalainen perheyhtiö Kaslink, jonka Aito mustikkajuoma ja Tahto proteiinipirtelö siivittivät kaikki kuskit ennätysvauhtiin. JäPy:n kauden pitkä päätöslenkillä matkavauhti halutaan pitää kaikille sopivana ja siinä onnistuttiin tänään loistavasti. Kaikki matkaan lähteneet polkijat ajoivat hyvillä mielillä ja hyvällä kunnolla pitkän lenkin, vaikka keskinopeus oli noin 34 km/h. Kiitos vetomiehille, Tommi Ikoselle huollosta ja kaikille osallistujille! Teimme yhdessä tästä päivästä mukavan muiston!

Hienosti nähtiin tänään oranssinuttuja pitkällä lenkillä.

Perinteinen yhteiskuva Räyskälässä.

Niin hyvää, ettei sanotuksi saa.... -patukoiden lisäksi oli tarjolla Aitoa ja Tahtoa!

Päivän menusuunnittelija Antti Mäkelä antoi Räyskälän Emännälle täydet 10 pistettä!

Vaikka lenkki ajettiin tänään ennätysnettoajassa 6 t 17 min, saattoi aika huoltoautossa tuntua hiukan pidemmältä, vaikka pääsi aitiopaikalta ihailemaan JäPy kuskien pakaroita lähietäisyydeltä. Kiitos Tommi Ikonen huollosta!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page