top of page

Ville Kantola ja Erkko Salonen hatkassa JäPy:n Bianchi Cupin voittoon 4.9.2018

Sateen uhka väistyi sopivasti ja keli oli mitä mainioin, kun mukava joukko kilpapyöräilijöitä asettui lähtöviivalle Järvenpäässä tänään. Juniorilähtöön starttasi tuleva kisakomeetta 6-vuotias hiilikuidunluja Elmo Jokinen, joka teki ikäryhmänsä reittiennätyksen Järvenpään haastavalla radalla! Juniorilähdöissä nähtiin joukko muitakin tulevaisuuden tähtiä ja M12 luokassa käytiin kova taistelu Korson Kaiun Niemisen ja Skogsterin välillä!

Miesten Elite/KAT2/ikäluokat lähtöön starttasi jälleen mukavasti Suomen huippukuskeja ja porukka olikin hienosti säpäleinä jo heti ensimmäisessä Nummisten nousussa. Kokemus oli tänään valttia ja IK32:n Kantola ja CCH:n Salonen tempaisivat itsensä hatkaan hieman kisan puolivälin jälkeen. Pääjoukon tyytyessä ihailemaan upean syksyisiä Keski-Uusimaan maalaismaisemia, karkasi kaksikko hyvän etumatkan turvin aina maaliin saakka.

Harrasteryhmässä JäPy:n oma tulokas Juha Lappalainen näytti vierailleen kaapin paikan lempiradallaan ja otti voiton näytöstyyliin. Voimakkaan ajon harrasteryhmässä suoritti myös juniori-ikäinen Emil Ijäs ja rikkoi takuuvarmasti Bianchi cupin kadenssiennätyksen liitämällä junnuvälityksillä Nummistenmäen ylös-alas kuin tyhjää vain! Tästäkin juniorista kuulemma takuuvarmasti tulevina vuosina lisää.

KATSO KAIKKI KISATULOKSET TÄÄLTÄ. (Jos ongelmia linkin avaamisessa mobiilisti, on suora linkki tässä: http://www.japy.fi/bianchi-cup-2018

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page