JäPy 200 km lenkki ajetaan viikonloppuna kesäisessä kelissä! Vielä ehdit mukaan!

Järvenpään Pyöräilijöiden perinteinen reilun 200 kilometrin lenkki ajetaan tulevana lauantaina 8.9. kesäisessä kelissä. Lenkille on nyt ilmoittautunut 15 kuskia, mutta mukaan mahtuu vielä! Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkon 5.9. mennessä joko Facebookiin tai sähköpostiin.

Tämän hetken ennuste näyttää lähes helteistä keliä ja myötätuulta koko lenkille. Reitti suuntautuu Kanta-Hämeen halki Räyskälän lentoasemalle, jossa nautitaan pastalounas (varataan keskitetysti kaikille osallistujille - jokainen maksaa itse) puolen päivän aikaan. Takaisin Järvenpäähän palaamme eteläistä reittiä Kytäjän kautta. Matkaan lähdetään Chebiciltä POIKKEUKSELLISESTI JO KELLO 8.00! Arvioitu ajoaika on noin 7 tuntia ja kokonaisaika taukoineen noin 8 tuntia keskinopeuden ollessa hieman reilut 30 km/h. Tervetuloa mukaan viettämään rattoisa päivä mukavassa seurassa!

Lue lisää tulevasta lenkistä ja tarvittavista varusteista täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon