top of page

JäPy:lle kolmoisvoitto Mastercupissa!

Mastercupin päätöskilpailu ajettiin etappikilpailuna viikonloppuna Kankaanpäässä ja JäPy onnistui varmistamaan voitot M40- (Mika Kariluoto), M45- (Pasi Karjalainen) ja M50- (Beni Kauhanen) sarjoissa. Mastercup koostui kuudesta osakilpailuista ja cupin yhteispisteet lasketaan viidestä osakilpailusta yhteen. JäPy:n menestys Mastercupissa on perustunut hyvään joukkueajamiseen. Master-joukkueessa ovat kauden aikana ajaneet Mikan, Pasin ja allekirjoittaneen lisäksi Arjo Kaarre, Stefan Sirkiä, Vesa-Matti Jussila, Anssi Tolonen ja Harri Mattila. Syysetapit-kilpailu Kankaanpäässä käynnistyi sateisessa kelissä lauantaina aamupäivällä reilun parin kilometrin prologilla. Liukkaat suojatiet ja kaivonkannet tekivät Kankaanpään keskustassa ajetusta aika-ajosta niljakkaan kokemuksen. Sade yltyi vielä iltapäivän kortteliajoon, joka ajettiin läpimärässä kelissä keskustaa kiertäen. Mikan, Pasin ja allekirjoittaneen lisäksi Kankaanpäässä kisasivat JäPy:n Antti Mäkelä (Elite) ja Arjo Kaarre (M45). Etappikilpailun päätösetappi ajettiin tänään yhteislähtökilpailuna poikkeuksellisesti aurinkoisessa kelissä. Reittiä oltiin hieman justeerattu viime vuodesta ja mukaan oli mahdutettu muutaman kilometrin mittainen hiekkatieosuus. Viikonlopun yhteistuloksissa Antti Mäkelä ajoi Elite-luokan sijalle 16, Mika Kariluoto M40-luokan kolmannelle sijalle, Arjo Kaarre M45-luokan toiselle sijalle, Pasi Karjalainen saman luokan kolmannelle sijalle ja allekirjoittanut Beni Kauhanen M50-luokan voittoon. Viikonlopun kaikki tulokset löytyvät täältä.

Järvenpään Pyöräilijät kiittää kanssakilpailijoita rehdeistä kisoista kauden aikana!

JäPy:n Kankaanpään kisatiimi vasemmalta Antti Mäkelä, Mika Kariluoto, Beni Kauhanen, Arjo Kaarre ja Pasi Karjalainen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page