top of page

JäPyn ensimmäinen Age Group -harjoitusryhmä starttaa lokakuussa!

Triathlonbuumi näkyy myös Järvenpään Pyöräilijöiden seurassa. Triathlonistien kasvu on ollut huima. Muutamassa vuodessa kilpailevien triathlonistien määrä on noussut yli 50:een. Tänä vuonna emme tule järjestämään triathlonkoulua, vaan satsaamme olemassa olevien kilpailevien triathlonistien harjoitusmahdollisuuksiin ja niiden kehittämiseen.

Olemme perustamassa JäPyn ensimmäistä Age Group – ryhmää syksyllä, ja siihen valitaan osallistujat hakemusten perusteella. Huom! Sunnuntain uintivuoro klo 16.30 – 17.40 tulee olemaan tämän Age Group ryhmän käytössä, muut uintien ryhmäjaot tehdään kun Age Group – ryhmä on valittu.

 • Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet?

 • Junnaavatko tulokset paikoillaan etkä tiedä mitä pitäisi tehdä?

 • Pyrimme kartoittamaan ne osa-alueet, mistä eniten tulee aikahyötyä ja toisaalta ne treenityypit mistä eniten pidämme. Kun nämä yhdistetään, saadaan kohtalaisellakin tuntimäärällä merkittäviä harppauksia eteenpäin.

 • Luvassa on kannustavat treenikaverit, osaava valmennus, hyvä fiilis ja kaikilla sama tavoite.

Vaatimukset:

 • JäPyä edustava ikäsarjassa kilpaileva triathlonisti vuonna (ei kuntosarja)

 • Sitoutuminen ryhmän harjoituksiin (yhteiset uintitreenit viikoittain, leiripäivät noin kerran kuussa, yhteiset spinning – harjoitukset sekä optiona viikonloppuleiri keväällä toukokuussa).

 • Hankittava seuran kisa-asu / pidettävä sitä päällä kilpailuissa sekä palkintojenjaossa / raportit kisan jälkeen (muutama kommentti kisan kulusta mielellään kuvan kera)

Tavoitteet:

 • Ryhmän tarkoitus on omien osa-alueiden kehittäminen pitkäjänteisesti jokaiselle mielekkäällä tavalla. Vahva halu kehittyä, mutta ymmärrys elämän muiden alueiden vaatimuksista ja sen tuomista haasteista

 • Pyrimme löytämään ne osa-alueet ja puutteet, mistä eniten tulee aikahyötyä ja toisaalta ne treenityypit mistä eniten pidämme

 • Puolimatkan tai täysmatkan kilpailu vuonna 2019

Syyskauden harjoitukset:

 • Ryhmäkohtainen ohjelma, jossa 4 – 6 treeniä per viikko (oman tavoitteen / ajankäytön mukaan)

 • Yhteiset uintitreenit 1*viikko (valmentaja paikalla 2 krt/kk)

 • Yhteiset lajitreenit 2 – 3 krt / kk (vaihdellen juoksu-, yhdistelmä tai spinning – harjoitus)

 • Leiripäivä noin 1 krt / kk (KuntoSaluksen jäsenille maksuton, muut 10€ kertamaksu)

 • Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme erilaisia luentoja

 • Mahdollinen viikonloppu- / leiripäivä esim. Pajulahdessa tai Vierumäellä (omakustannushinta / vapaaehtoinen)

Ryhmään valitaan 10 triathlonistia. Ensimmäisen ”Age Group -treeniryhmän” hinta vain 45 € / kk, laskutus tapahtuu 2 kk:n jaksoissa. Maksut on laskettu 10 osallistujan mukaan ja ryhmä toteutuu, mikäli saadaan riittävä määrä osallistujia ryhmään. Ryhmämaksuilla ei ole tarkoitus tuottaa seuralle voittoa, vaan kulut on jaettu osallistujien kesken.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jaakko Rantala. Jaakko vastaa ryhmän treeniohjelmasta sekä laadukkaiden yhteistreenien sisällöstä. Jaakko on suorittanut viime kesänä täysmatkan aikaan 9:55 tuntia (Challenge Roth) ja viime syksynä maratonin aikaan 2:56 tuntia. Ryhmän valmentajina toimivat lisäksi Riikka Majander (uinti), Tiina Toivonen (juoksu) ja Jukka Erkkilä (juoksu). Myös muita ohjaajia voidaan käyttää treenien vetäjinä.

Mikäli kiinnostuit ryhmästä, täytä hakemuspohja 17.8. mennessä ja lähetä se Minnalle. Mieti ensi kauden pääkisasi ja ilmoita mikä se on sekä aikatavoitteesi /aikaparannuksesi (puolimatkan tai täysmatkan kilpailu) ja vastaa hakemuksessa oleviin kysymyksiin. Lisätietoja ryhmästä ja sen sisällöstä voit tiedustella Minna Ikoselta.

Harjoituskausi alkaa 1.10.2018. aloituspalaveri / kick off -tilaisuus järjestetään lokakuussa, tarkempi päivä tullaan ilmoittamaan ryhmäläisille erikseen.

Jaakko Rantala oli valmentajana myös kevään 2018 triathlonleirillä Forssassa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
 • Facebook Basic Square
 • Strava icon.png
bottom of page