top of page

Helteisessä JäPy tempossa lyötiin kauden kalustoennätys tänään!

Elokuun ensimmäinen JäPy tempo ajettiin tänään trooppisessa noin 32 asteen lämmössä, jota ei juuri viilentänyt etelästä kohtalaisella reilun 4 ms vauhdilla puhaltanut tuuli. Todettakoon, että paikoillaan seisoneella ajanottajalla virtasi hiki valtoimenaan, joten ajajilla oli tänään tuskaiset oltavat paahteisella Kaskelantiellä. Liekö korkea lämpötila ohentanut ilmaa vai oliko paikalla tavallista kovemmat kuskit, mutta joka tapauksessa kauden maastopyöräennätys lyötiin tänään! JäPy:yn ensi kaudella liittyvä Pasi Siren kaahasi Kaskelantien temporeitin ajassa 17:53 (33,55 km/h). Tällä ajalla Pasi kiskaisi itsensä kaikkien aikojen parhaiden maasturiaikojen joukkoon Kaskelantiellä! Parin viikon kuluttua ajetaan seuraava JäPy tempo ja silloin kaikilla on mahdollisuus tulla murskaamaan tänään ajetut kauden ennätykset! (Artikkeli editoitu tulostarkistusten jälkeen 6.8.2018)

Maasturiennätyksen tälle kaudelle laittoi uusiksi Pasi Siren.

Mikael Turunen (IBD Cycling Team) kellotti komealla BMC:llä kauden toiseksi parhaan tempoajan 13:27 (44,61 km/h)

JäPy tempon tulokset 1.8.2018. Kiitos kaikille osallistuneille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page