top of page

JäPy:n Tuomas Ratilainen Royal-pyöräilyn kolmanneksi!

Suomalaisen pyöräilykesän klassikko Royal-pyöräily ajettiin tänään 8.7.2018 Lahden seudun mäkisissä ja tuulisissa maastoissa. Antti Mäkelä sai melkoisten uhkailujen ja kiristysten jälkeen rekrytoitua JäPy:stä lähtöviivalle peräti yhdeksän kuskia, kun matkaan lähtivät Kati Jokio, Tuomas Ratilainen, Antti Mäkelä, Stefan Sirkiä, Antti Liesjärvi, Jari Sihvonen, Jussi Telkkinen, Teemu Salovaara ja Harri Mattila. JäPy:läisten lisäksi lähtöviivalle asettui kovia kansallisen tason kuskeja, joista TWD Länkenin Sauli Pietikäinen ylitti tänään maalilinjan ensimmäisenä ennen Memil Pro-cycling Teamin Joni Kanervaa. JäPy:n Tuomas Ratilainen ajoi tänään hienosti kolmanneksi ja kahdeksanneksi ylti meidän toinen Elite-kuski Antti Mäkelä. Muut kisatulokset löytyvät täältä.

JäPy:n kisatiimi ennen (yllä) ja jälkeen (alla) Royal-pyöräilyn.

Sauli Pietikäinen (TWD Länken) ykkösenä, Joni Kanerva (Memil Pro-cycling Team) kakkosena ja JäPy:n Tuomas Ratilainen kolmantena.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page