top of page

Maantiepyöräilyn Suomenmestaruudet ratkottiin viikonloppuna Noormarkussa

Koiviston Isku järjesti maantiepyöräilyn Suomenmestaruuskilpailut Noormarkussa viikonloppuna. Järvenpään Pyöräilijöistä näihin yleisen luokan SM-kisoihin osallistuivat Kati Jokio, Antti Mäkelä ja Tuomas Ratilainen. Kati ja Tuomas ajoivat yhteislähtökilpailun lisäksi myös henkilökohtaisen aika-ajon. Aika-ajossa Kati ajoi sijalle 20 ja lähti maantiekisaan kokeilemaan tämän kauden kuntoa. Valitettavasti Katin selkä vihoitteli kisassa siihen malliin, että homma piti jättää kesken. Naisten Suomenmestaruuden voitti näytöstyyliin Lotta Lepistö.

Tuomas ja Antti ajoivat tänään tasaisen kilpailun pääjoukossa ja nähtiinpä Tuomas paikoin myös pääjoukon vetojuhtana. Kilpailun lähes 200 kilometrin mitta teki tehtävänsä, eikä lopussa nähty raivoisia kirejä. Suomen mestaruuden voitti Anders Bäckman (IBD Cycling) vahvalla ajollaan. Antti Mäkelä ajoi sijalle 21 ja Tuomas Ratilainen sijalle 25.

Suomenmestaruuskilpailuja oli mahdollista seurata livenä Brodify TV:n Youtube-kanavalla. Olipa hienoa seurata laadukasta tuotantoa ja päästä reaaliaikaiseen SM-tunnelmaan. Toivotaan, että vastaavia live-lähetyksiä nähdään jatkossa enemmän.

Kuva: Brodify TV. Tuomas Ratilainen pääjoukon vetohommissa.

Kuva: Jari Birling. Kati Jokio testasi kauden kisakuntoa myös soolohatkassa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page