Maantiepyöräilyn Suomenmestaruudet ratkottiin viikonloppuna Noormarkussa

Koiviston Isku järjesti maantiepyöräilyn Suomenmestaruuskilpailut Noormarkussa viikonloppuna. Järvenpään Pyöräilijöistä näihin yleisen luokan SM-kisoihin osallistuivat Kati Jokio, Antti Mäkelä ja Tuomas Ratilainen. Kati ja Tuomas ajoivat yhteislähtökilpailun lisäksi myös henkilökohtaisen aika-ajon. Aika-ajossa Kati ajoi sijalle 20 ja lähti maantiekisaan kokeilemaan tämän kauden kuntoa. Valitettavasti Katin selkä vihoitteli kisassa siihen malliin, että homma piti jättää kesken. Naisten Suomenmestaruuden voitti näytöstyyliin Lotta Lepistö.

Tuomas ja Antti ajoivat tänään tasaisen kilpailun pääjoukossa ja nähtiinpä Tuomas paikoin myös pääjoukon vetojuhtana. Kilpailun lähes 200 kilometrin mitta teki tehtävänsä, eikä lopussa nähty raivoisia kirejä. Suomen mestaruuden voitti Anders Bäckman (IBD Cycling) vahvalla ajollaan. Antti Mäkelä ajoi sijalle 21 ja Tuomas Ratilainen sijalle 25.

Suomenmestaruuskilpailuja oli mahdollista seurata livenä Brodify TV:n Youtube-kanavalla. Olipa hienoa seurata laadukasta tuotantoa ja päästä reaaliaikaiseen SM-tunnelmaan. Toivotaan, että vastaavia live-lähetyksiä nähdään jatkossa enemmän.

Kuva: Brodify TV. Tuomas Ratilainen pääjoukon vetohommissa.

Kuva: Jari Birling. Kati Jokio testasi kauden kisakuntoa myös soolohatkassa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon