Tervetuloa JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailuun sunnuntaina 10.6.!

Järvenpään Pyöräilijöiden lähes vuoden mittainen talkoourakka huipentuu sunnuntaina Vanhankylänniemessä, kun yli 300 triathlon-harrastajaa ottaa mittaa toisistaan. Uinti ja juoksu suoritetaan Vanhankylänniemen alueella, mutta pyöräily suuntautuu Vanhiksesta Tuusulan suuntaan ja reitti käy kääntymässä Monsantien päässä. Pahoittelemme lähiseudun asukkaille kilpailusta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä ja toivomme, että liikenteessä alueella noudatetaan erityistä varovaisuutta.

Vanhankylänniemessä on loistava tilaisuus seurata tri-kilpailua lähietäisyydeltä. Isojen kilpailijajoukkojen uintiin lähtö ja rantautuminen ovat todella näyttäviä tapahtumia ja Vanhiksessa niitä pääsee seuraamaan aivan vierestä. Tervetuloa Vanhikseen seuraamaan kilpailua ja kannustamaan kisaajia. Lähes kaikki Vanhiksen parkkipaikat ovat kilpailukäytössä - pyydämme saapumaan alueelle jalan tai fillareilla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon