Vierailevia tähtiä ja kansainvälistä väriä JäPy Club Racessa tänään!

Tunnelma Chebicin pihalla tänä aamuna sähköistyi entisestään, kun paikalle kaarsi tuore JäPy:läinen Ossi Vuola seurassaan vielä tuossa vaiheessa tuntematon Kuopion Pyöräilyseuran asuun pukeutunut kovanoloinen kuski. Kun mukaan liittyi vielä neuvostoaikana kilpapyöräilyn aloittanut Viron mestari Ülo Kuljus, olivat ainekset kovalle JäPy Club Racelle koossa. Pasi Karjalaisen koolle kutsuman JäPy Club Racen osallistujaluettelon täydensivät JäPy:n omat Elitekuskit Tuomas Ratilainen ja Antti Mäkelä sekä meidän kat-kakkosen ykkösnyrkki Jussi "GSM" Telkkinen. Kisareittiä terästettiin vielä lähtöpaikalla Hanko-Hyvinkää tien pohjoispuolella ottamalla mukaan Kurun mäen koukkaus. Ja siitä sitten pamahti vapaa vauhti päälle saman tien. Ajomuodostelmaksi valikoitui alle minuutissa liikuttavan yksimielisesti malli "nauha". Ja nauhana jatkettiinkin pitkälti kohti Hyvinkäätä. Alle kolmessa minuutissa oli porukka puolittunut, kun kärjessä jaettiin 400+ watteja. Kisan ratkaisun hetkiä oli sitten enää todistamassa vain kourallinen kuskeja, meidän muiden hakeutuessa linnuntietä lähimmälle juottoasemalle. Saamani luotettavan tiedon mukaan Tuomas Ratilainen ja Ossi Vuola määräsivät tänään tahdin ja oman etäisyytensä pääjoukosta. Herrasmiesmäisesti kaverit kuitenkin olivat aika ajoin palanneet pääjoukkoon morjenstamaan kisakavereitaa, kunnes lopullisesti erkaantuivat horistonttiin hyvissä ajoin ennen maalia. Maalikameran kuvaa tutkitaan edelleen, mutta kaikki matkaan lähtijät pääsivät hienosti ehjänä maaliin! Kiitos kaikille osallistuneille siististä ajamisesta ja hauskasta seurasta!

JäPy Club Race kokosi ennätysmäärän osall