top of page

Visuri, Kuitto ja Veikkolainen Järvenpään helteisen illan nopeimmat!

MTB Bianchi Cupin osakilpailu Järvenpään haastavan teknisellä radalla keräsi Järvenpäähän kovatasoisen osallistujajoukon. Rataa oli hieman muutettu edellisestä vuodesta, mutta edelleen maasto on yksi pääkaupunkiseudun haastavimmista. CCH:n Samuli Visuri uusi viime vuotisen voittonsa ja ajoi maaliin yli minuutin erolla. Team EVOC:in Antti Kuitto oli toinen ja KorsKa:n Kari Veikkolainen kolmas. KorsKa:n Emilia Lajunen edusti naisten Elite sarjaa tänään yksin ja selvitti kisamatkan kevyesti miesten lähdön mukana. Myös juniorilähdöissä käytiin kovia kamppailuja Terholan juurakkoisilla poluilla. Juniorilähtöjen ykköset olivat Eetu Vähäsalo (HyPy) Aaro Nieminen (KorsKa) ja Manu Siiriäinen (KorsKa).

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämässä iltakilpailussa oli käytössä reaaliaikainen KOKKENS tulospalvelu. Kaikki illan tulokset löytyvät täältä.

Illan nopeimmat kuskit. Voittaja Samuli Visuri keskellä, oikealla Antti Kuitto ja vasemmalla Kari Veikkolainen. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page