top of page

JäPy MTB Bianchi-cup Järvenpäässä tiistaina 15.5.!

Tervetuloa Järvenpäähän testaamaan alkukauden maastokunto!

Järvenpään Pyöräilijät ry järjestää Bianchi-cup maastokilpailun 15.5.2018 Terholan MTB-reitillä. Lähtö ja maali sijaitsevat Terholan kuntoradan parkkipaikalla, osoitteessa Impoonkatu 25. Viimevuoden tapaan, kilpailussa ajetaan noin 1 km pituinen startti luuppi kuntorataa pitkin, jonka jälkeen reitti kulkee maastossa, kartassa näkyvää punaista linjaa pitkin. Muutoksena viimevuoteen, reitti tekee pienen lisälenkin metsässä ja reitin koilisosassa ajetaan pätkä kuntorataa pitkin. Reitin pituus on edelleen noin 3 km. M/N 10-12 sarjat ajavat lyhemmän reitin, joka merkitään maastoon 14.5.2018. reitti on sama kuin viime vuonna.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page