Please reload

Viimeisimmät päivitykset

JäPy:n Markus Koskela voittoon Hyvinkään XCO kisassa!

6.5.2018

Talvella Järvenpään pyöräilijöiden väreihin siirtynyt Markus Koskela aloitti lauantaina 5.5. maastopyöräilyn kilpailukautensa Hyvinkää XCO:ssa M30 sarjan voitolla. Hyvinkään XCO kisa ajettiin 3,7 kilometrin rataa kiertäen yhteensä kuusi kierrosta, joten kisalle matkaa kertyi 22,2 km.

 

Kaunis ja suorastaan kesäinen päivä tuntui poikkeavalta viileään alkukevääseen, mutta vielä poikkeavammalta tuntui saavutettu ykköstila, etenkin kun Markus nukkui lähdössä ja jäi lähes koko porukan hännille. Ensimmäinen kuudesta ajetusta kierroksesta menikin enemmän tai vähemmän raivoisan ohittelun parissa... Reitti oli nopea ja helppo, mutta toisaalta kapeat polut eivät antaneet kovin hyviä ohitusmahdollisuuksia. Lopulta Koskela sai parinkymmenen ohituksen jälkeen kärkipään kiinni ja hieman hengähdysaikaa. Seuraavien kierrosten aikana ohituksia tuli lähinnä yksittäisiä ja viimeinen puolikas kilpailusta menikin yksin ajellessa. Lähdön epäonnistuttua oli mahdotonta tietää, olisiko edessä vielä kauempana karussa olevia muita kilpailijoita?! Mutta nyt näin ei ollut ja maalilinjan Markus ylitti ensimmäisenä. "Voittoa enemmän mieltä lämmitti kuitenkin viime aikojen väsymyksestä huolimatta vahvalta tuntunut olo kilpailun aikana" - kertoi Markus kisan jälkeen. Kilpailu meni lähes kokonaisuudessaan niin sanotusti punarajalla tai sen yläpuolella, eikä se tuntunut tuottavan minkäänlaista vaikeutta tai ylitsepääsemätöntä tuskaa. Siihen sopii olla tyytyväinen! Lisäväriä viimeiselle kierrokselle toi pienet tekniset haasteet ohjaustangon kanssa, mutta sekään ei paljon vauhtia hidastanut. Kaikki kisatulokset löytyvät täältä.

 

JäPy on saanut kovan vahvistuksen MTB tiimiin ja toki Markus on erittäin, erittäin tervetullut mihin tahansa JäPy:n maantiejoukkueeseenkin mukaan! JäPy onnittelee hienosta ensiesiintymisestä oranssinutussa!

 

 

 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon