top of page

SK Muistoajo ajettiin sateisessa kelissä Turussa tänään

Tuomas Ratilainen starttasi kisaviikonlopun Turussa jo eilen Skoda-cupin ensimmäisessä osakilpailussa TS Kortteliajoissa. Tuomas osallistui kisaan Race Bike Focuksen tiimissä ja ajoi kisan hienosti pääjoukossa maaliin sijalle 21. TS Kortteliajojen tulokset löytyvät täältä.

Simo Klimscheffskij’n muistoajo ajettiin Hirvensalossa tänään perinteisellä Toijaistenmäen ympäri kiertävällä radalla. JäPy:stä kilpailuun polkaisivat Tuomas Ratilainen (Elite), Antti Liesjärvi (KAT2), Jussi Telkkinen (KAT2) sekä Masterit Vesa-Matti Jussila, Stefan Sirkiä, Pasi Karjalainen, Mika Kariluoto ja Beni Kauhanen. Keli ei tänään suosinut ja kisapäivä oli kostean märkä. Reilun viiden asteen lämpötila meren rannassa ei haitannut kovimpia JäPyläisiä, jotka starttasivat kisaan lyhyissä lahkeissa. Kisan juoni Hirvensalossa on sangen yksinkertainen: tavoitteena on selviytyä Toijaistenmäki ylös joukossa mukana ja sen jälkeen palautua loppukierroksella nousemaan tuo mäki uudestaan. Tuomas Ratilainen onnistui tänäänkin ajamaan ehyen kisan ja ajoi pääjoukossa maaliin. Myös Jussi ja Antti ajoivat vahvasti pääjoukossa maaliin, mutta kisan kulun KAT2:ssa määräsi tänäänkin IBD vahvalla joukkueellaan. JäPy:n Masters joukkueessa nähtiin tänään kaksi uutta kuskia Vesa-Matti Jussila ja Stefan Sirkiä. JäPy:n paita siivitti molemmat kuskit railakkaaseen menoon ja mäki näillä herroilla nousi vaivatta. Veskulle Hirvensalon rata oli entuudestaan tuttu. Vaikka edellisestä kisastartista täällä olikin kulunut railakkaasti yli 20 vuotta, muistuivat radan mutkat nopeasti mieleen. 7-vuotiaana kilpapyöräilyn aloittanut Jussila kuului juniorivuosinaan Suomi-pyöräilyn eliittiin ja takan reunalla Tuusulassa taitaa olla muutama kippo täältä Hirvensalostakin... Terävimpään kärkeen eivät tänään JäPyläisten jalat riittäneet, vaan lähdön voiton korjasi pohjoisen naapuriseuramme Lahden Pyöräilijöiden Henry Kolmonen. Omassa sarjassaan parhaaseen sijoitukseen ylsi Pasi Karjalainen ollen sarjansa M45 kolmas. Tarkat kisatulokset löytyvät täältä.

Tuomas Ratilainen (Elite) Masters joukkueen keskellä ilman kypärää. Masterit vasemmalta Veli-Matti Jussila, Stefan Sirkiä, Beni Kauhanen, Mika Kariluoto ja Pasi Karjalainen.

Antti Liesjärven kisapukeutuminen sai hymyn kisakonkari Pasi Karjalaisen huulille... Taustalla Jussi Telkkinen sovittelee housuja Malliksen rajoihin.

JäPy selfie lämmittelyssä Toijaisten mäessä.

Alkamassa on jälleen kiehtova kausi kilpapyöräilyn ihmeellisessä maailmassa.

JäPy toivottaa kaikille osallistujille ja kaikille seuroille parasta mahdollista kisakautta. Ajetaan yhdessä turvallinen kisakausi!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page