Perinteinen rantatien 20 km:n aika-ajo päättyi JäPyläisen voittoon!

Jo perinteeksi muodostunut rantatien tempo ajettiin tänään Mallorcalla noin kymmenennen kerran. Kilpailu ajettiin virallisten aika-ajosääntöjen mukaisesti väliaikalähtöinä ja ratana oli tuttu rantaraitti Deltan mäen laelta alkaen. Ensimmäisenä reitille starttasi Minna Ikonen, joka katosi horisonttiin oranssilla BMC:llään nopeasti. Alkumatkan sivuvastainen raju tuuli taittui muutaman kilometrin jälkeen myötäisen puolelle, mikä nosti keskisegmentin keskarit lähelle kuudenkympin. Seuraavina reitille starttasivat Jukka Erkkilä, Jussi Telkkinen, Beni Kauhanen, Seppo Aaltonen ja Harri Aaltonen. Lähes kaikki osallistujat rikkoivat omat ennätyksensä ja monille Garmin tarjosi ruhtinaallisen ftp-parannuksen heti tempon jälkeen. Ohituksilta ei tämän päivän kisassa vältytty (valitettavasti). Raudanluja Seppo Aaltonen nöyryytti nuorempiaan ja hurautti Kauhasen Canyonin ohi sellaisella vauhdilla, että peesiin tarrautuminen ei ehtinyt edes tulla mieleen. Radan nopein kuski oli tänään JäPy:n Jussi Telkkinen hurjalla lähes 45 km/h keskarilla. Sijoille 2-6 sijoittuivat muut JäPyläiset. Kalustokisan ylivoimaisen voiton nappasi luonnollisesti Canyon. Kisan kuumimmat hetket ja ratkaisun paikat käytiin vielä läpi yhteisellä kahvihetkellä Llucmajorissa. Kiitos kaikille osallistujille hyvähenkisestä kilpailusta ja (liian) kovasta vastuksesta!

Minna Ikonen veti uupuneen kisaajajoukon kahville Llucmajoriin.

Kovatasoinen osallistujaryhmä oikealta Jussi Telkkinen, Jukka Erkkilä, Minna Ikonen, Seppo Aaltonen, Harri Aaltonen ja Beni Kauhanen.

Uupuneet kilpailijat etsimässä Llucmajorin kadonutta keskustaa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon