JäPy:n pitkä lenkki ajettiin upeassa auringonpaisteessa

JäPy:n Mallorcan leirillä vetonaiset ja -miehet ovat vaihtuneet ja joukkoon on saatu uusia tuoreita jalkoja, kun osa pitkään leirillä olleista kuskeista alkaa silmin nähden väsähtämään. Aaltosen Seppo oli suunnitellut hienon pitkän lenkin, joka poljettiin viiden kuskin voimin aurinkoisessa, mutta todella tuulisessa kelissä. Menomatka surffattiin voimakkaassa myötätuulessa ja pääsimme nauttimaan lähes viidenkympin keskarista muutamilla pätkillä kevyellä polkemisella. Nousu Formentorille tuntui jo jaloissa, mutta näkymät perillä ovat vaivan arvoiset. Saarella on nyt todella paljon suomalaisia ja tapasimme majakalla Salosen Antin. Paluumatkalla nautittiin kevyt kenttälounas Mäkelän malliin (Pasta Bolognese) Alcudian lähistöllä ja sen jälkeen lähdettiin puskemaan melkoiseen vastaiseen kotia kohden. Nopeilla vaihdoilla matka taittui ja lopun laskut sujuivat vauhdikkaasti. Takaisin Arenaliin palattiin puoli seitsemän maissa ja lenkkipölyt huuhdeltiin alas Terazzassa. Matkaa päivän lenkille kertyi hieman vajaa 190 kilometriä ja nousumetrejäkin saatiin noin 1800 metriä.

Takana vasemmalta Harri Aaltonen, Jussi Telkkinen - keskellä vasemmalta Stefan Sirkiä ja Seppo Aaltonen. Selfietä ottamassa edessä Beni Kauhanen.

Harri Aaltonen lähestymässä Formentorin majakkaa.

Näkymät majakalta ovat huikeat.

Menomatkalla matka taittui rouheassa myötäisessä.

Canyon Port Pollencan rannalla.

S-works Port Pollencan rannalla.

Paluumatkalla JäPy juna puski paikoin rajussa vastaisessa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon