top of page

JäPy:n ja LaPy:n yhteislenkki ajettiin kovassa tasaisessa vedossa Mallorcalla

JäPy:n Mallorcan leirillä organisoitiin tänään leppoisaksi tarkoitettu yhteislenkki pohjoisen naapuriseuramme Lahden Pyöräilijöiden kanssa. Lenkille starttasi yhteensä parikymmentä polkijaa, joista osa koukkasi matkan varrelta suunnitellusti takaisin kotia kohden. Me muut pääsimme jatkamaan matkaa LaPy:n wattikoneen Esa Räikkösen määrätessä vauhdin. Väkevä oli Räikkösen veto tänään, kun hän piti huolen siitä, että muut pysyivät kovassakin vastatuulessa pk-alueella hänen halkoessa tuulta koneen lailla. Reitti suuntautui viinitietä Muroon kahville ja sieltä eteenpäin keskisen Mallorcan pikkuteitä edestakaisin koukkien. Toki matkan varrelle järjestettiin muutamia välikirejä, joiden tuloksia pähkäillään edelleen tätä kirjoitettaessa... Matkaa hauskalle lenkille kertyi reilut 150 kilometriä. Kiitos kaikille lenkille osallistuneille turvallisesta ajamisesta ja hauskasta lenkkiseurasta!

Vasemmalta Esa Räikkönen, Janne Elkala, Anssi Enqvist ja Heikki Suomalainen.

Vauhdista tällä lenkillä vastasi pääosin LaPy:n Esa Räikkönen. Taustalla ilmeisesti Veikkasen Jussilta lainatussa paidassa LaPy:n voimahahmo Heikki Suomalainen.

JäPy:n Tiina Toivonen ja Riku Karjalainen Muron pikkukujilla.

JäPy:n Sami Tamm sai valita kahvipaikan Murossa... Vasemmalla Marko Myllykangas ja oikealla Riku Karjalainen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page