top of page

JäPy:n Mallorcan leiri polkaistu vauhdilla käyntiin!

Järvenpään Pyöräilijöiden Mallorcan leiri on alkanut aurinkoisessa kelissä ja hymy on ollut kaikkien huulilla, kun on päästy ajamaan lyhkäisissä varusteissa. Ensimmäiset JäPyläiset saapuivat saarelle jo muutama päivä sitten ja nyt meitä on koossa jo lähes parikymmentä. Ja joukkomme täydentyy vielä lähipäivinä! Ajoharjoitukset ovat sujuneet ohjelman mukaisesti ja vauhtia on riittänyt moneen erilaiseen ryhmään. Hieman meillä on vielä harjoiteltavaa vauhdin sovittamisessa kaikille sopivaksi, mutta mukava yhteishenki on pulpahtanut päällimmäiseksi viimeistään illallisella. Kisakuskit ovat saaneet väkevän vahvistuksen pohjoisesta naapuriseurastamme LaPy:stä ja hienoa, että leirille on lähtenyt mukaan myös aivan uusia JäPyläisiä! Ajolenkeillä on tullut vastaan kisoista ja muista yhteisistä ajoista tuttuja kasvoja ja vaikuttaa siltä, että saarella on satoja suomalaisiakin pyöräilyn ystäviä. Kiitos kaikille jo tässä vaiheessa mukavasta ja turvallisesta ajoseurasta ja parasta mahdollista leirin jatkoa sekä JäPyläisille että muille Mallorcaa risteileville maantieohjuksille!

PS. Katso Antin tuulinen aamujumppa JäPy:n Instagramista!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page