JäPy:n Mallorcan leiri polkaistu vauhdilla käyntiin!

Järvenpään Pyöräilijöiden Mallorcan leiri on alkanut aurinkoisessa kelissä ja hymy on ollut kaikkien huulilla, kun on päästy ajamaan lyhkäisissä varusteissa. Ensimmäiset JäPyläiset saapuivat saarelle jo muutama päivä sitten ja nyt meitä on koossa jo lähes parikymmentä. Ja joukkomme täydentyy vielä lähipäivinä! Ajoharjoitukset ovat sujuneet ohjelman mukaisesti ja vauhtia on riittänyt moneen erilaiseen ryhmään. Hieman meillä on vielä harjoiteltavaa vauhdin sovittamisessa kaikille sopivaksi, mutta mukava yhteishenki on pulpahtanut päällimmäiseksi viimeistään illallisella. Kisakuskit ovat saaneet väkevän vahvistuksen pohjoisesta naapuriseurastamme LaPy:stä ja hienoa, että leirille on lähtenyt mukaan myös aivan uusia JäPyläisiä! Ajolenkeillä on tullut vastaan kisoista ja muista yhteisistä ajoista tuttuja kasvoja ja vaikuttaa siltä, että saarella on satoja suomalaisiakin pyöräilyn ystäviä. Kiitos kaikille jo tässä vaiheessa mukavasta ja turvallisesta ajoseurasta ja parasta mahdollista leirin jatkoa sekä JäPyläisille että muille Mallorcaa risteileville maantieohjuksille!

PS. Katso Antin tuulinen aamujumppa JäPy:n Instagramista!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon