top of page

Jäpyläiset valmistautuivat lähestyvään Mallorcan leiriin Liikuntamyllyssä

Parikymmentä innokasta jäpyläistä suuntasi lauantaiaamuna Liikuntamyllyyn pakoon ulkona paukkuvaa pakkasta. Maantiekauden alku antaa tänä vuonna odottaa itseään poikkeuksellisen pitkään, mutta Liikuntamyllyssä olosuhteet olivat mainiot. JäPy:n lähestyvä Mallorcan leiri innoitti monet erilaisiin vetoharjoituksiin ja ajaminen oli vauhdikasta. Kiitos kaikille osallistuneille turvallisesta ajosta ja hauskasta seurasta sekä erityiskiitos eteläiselle naapuriseurallemme CCH:lle ystävällisestä kutsusta!

Pasi Karjalaisen peesissä Osmo Vesa ja Tommi Ikonen.

Tiina Tulimaa ja Veera Alanko kovan treenin jälkeen.

Tommi Ikonen torpassi orastavan ohituksen pelkällä katseellaan.

Oikealta Arjo Kaarre, Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen ja Antti Mäkelä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page