JäPyn Triathlon –leiri 11. – 13.5.2018

Pitkä talvi on takana ja kaikki varmasti odottavat jo lumien sulavan. Nyt on aika kääntää katseet pikku hiljaa kohti kevättä ja kesää. JäPyn kevään triathlon-leiri suuntautuu Forssaan. Leiripaikkana toimii Forssassa Hevossillan tila. Lounas ja päivällinen runsaasta buffet-pöydästä, tällä leirillä et varmasti jää nälkäiseksi. Raaka-aineet ovat luomu- ja lähiruokaa, joista tilan kokki valmistaa kaikki ateriat paikan päällä.

Harjoituksissa pääsemme nauttimaan alkukesän vehreästä luonnosta. Pyöräreitit suuntautuvat Forssan Suviyön pyöräreiteille ja juoksureitit Hevossillan kauniiseen lähimaastoon. Leirillä keskitytään laadukkaisiin lajinomaisiin yhdistelmätreeneihin.

Yövymme Hevossillan tilalla, käytössämme on kaksi tasokasta mökkiä. Toisessa on 4 makuuhuonetta (10 majapaikkaa) ja toisessa 2 makuuhuonetta (6 majapaikkaa). Molemmissa mökeissä on sauna, suihku, 2 wc, keittiö, takkatupa ja terassi eli mökit ovat erittäin hyvin varustettuja.

Lisää tietoa majapaikasta: www.hevossilta.fi/juhlatila_forssa/galleria/