top of page

Johannes Hatsolo Hattusen toiminnallinen treeni JäPy:läisille 3.2.

Lauantaina 3.2. klo 14.00 tärähtää Saluksella käyntiin sellainen toiminnallinen treeni, että sen jälkeen mikään ei ole enää niinkuin ennen. Johannes Hatsolo Hattunen jakaa JäPy:läisille innostavaa energiaa ja vetää kaikille sopivan toiminnallisen treenin.

On olemassa ihmisiä, joiden läsnäolo on jotain paljon enemmän kuin vain fyysisesti samassa tilassa olemista. Yksi näistä ihmisistä on Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Tämä kansainvälisesti yksi arvostetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breikkareita on tottunut olemaan läsnä koko kehonsa voimalla. Hänen kyltymätön energiansa ja suorastaan käsin kosketeltava innostuksensa tarttuu taatusti jokaiseen kuulijaan.

Hatsolon kanssa treenaamaan mahtuu 30 ensimmäistä JäPy:läistä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse. Osallistuminen ei vaadi Saluksen jäsenyyttä ja treeni soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Lauantaina 3.2.2018 klo 14.00 - 15.30 Kunto-Saluksella.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page