JäPyn triathlonistit viettivät itsenäisyyspäivää leiripäivän merkeissä!

JäPyn järjestyksessä toinen leiripäivä oli jälleen todella suosittu ja ryhmä täyttyi nopeasti ilmoittautumisen avautumisen jälkeen. Leiripäivä oli myös tällä kertaa suunniteltu siten, että päivään pystyi osallistumaan oman tason ja kunnon mukaan. Paikalla oli sekä konkareita että myös uudempia tulokkaita. Osa leiripäiväläisistä oli jo toista kertaa mukana, mutta myös uusia leiriläisiä oli paikalla. Mukaan saatiin muutama ihan uusikin JäPyn jäsen.

Järvenpään uimahallilla oli Itsenäisyyspäivän aamuna 20 innokasta triathlonistia odottamassa leiripäivän alkamista. Aamupäiväksi jakauduttiin kahteen ryhmään. Toinen ryhmä lähti juoksemaan ja toinen ryhmä aloitti päivän Riikka Majanderin tekniikkapainotteisella uintitreenillä. Riikka oli jälleen miettinyt paljon erilaisia ”drillejä”, ja tunti kului kuin siivillä.

Kahden lajin jälkeen oli tankkauksen vuoro. Ravintola Huilissa meitä odotti jälleen maittavat lämminsavulohi – pasta-annokset. Henkilökunta oli kattanut ravintolan Itsenäisyyspäivää varten upeaksi ja tunnelma oli juhlava.

Iltapäiväksi siirryttiin KuntoSaluksen tiloihin. Ensin oli vuorossa spinning-tunti. Leiripäiväläisille oli spinning-salissa tarjolla urheilujuomaa sekä elektrolyyttijuomaa. Treenin aikana pulloja käytiinkin täydentämässä tiheästi. Treeni oli suunniteltu siten, että tässä vaiheessa ei enää tarvinnut säästellä. Musiikin tempo oli palautusjaksoja lukuun ottamatta vauhdikas, mikä takasi jokaiselle halukkaalle sykkeen nousut. Spinning-harjoitus sisälsi viisi työ-osuutta jotka pitenivät loppua kohti. Jokainen pystyi nämä tekemään omilla tehoalueillaan. Salissa ei paljon juteltu työosuuksien aikana ja työn tekemisen aisti vierustoverista. Viimeinen työosuus oli 14 minuutin pituinen, siinä joutui jo punnitsemaan lopussa oliko lähtenyt liian kovaa liikkeelle.

Päivän päätteeksi KuntoSaluksen PT sekä ohjaaja Petra Bäckmann-Lintunen opasti triathonistit erilaisten välineiden kautta rentoon olotilaan. Tunnin aikana tulivat tutuksi sekä