Please reload

Viimeisimmät päivitykset

JäPyn triathlonistit viettivät itsenäisyyspäivää leiripäivän merkeissä!

7.12.2017

JäPyn järjestyksessä toinen leiripäivä oli jälleen todella suosittu ja ryhmä täyttyi nopeasti ilmoittautumisen avautumisen jälkeen.  Leiripäivä oli myös tällä kertaa suunniteltu siten, että päivään pystyi osallistumaan oman tason ja kunnon mukaan. Paikalla oli sekä konkareita että myös uudempia tulokkaita. Osa leiripäiväläisistä oli jo toista kertaa mukana, mutta myös uusia leiriläisiä oli paikalla. Mukaan saatiin muutama ihan uusikin JäPyn jäsen.

 

Järvenpään uimahallilla oli Itsenäisyyspäivän aamuna 20 innokasta triathlonistia odottamassa leiripäivän alkamista. Aamupäiväksi jakauduttiin kahteen ryhmään. Toinen ryhmä lähti juoksemaan ja toinen ryhmä aloitti päivän Riikka Majanderin tekniikkapainotteisella uintitreenillä.  Riikka oli jälleen miettinyt paljon erilaisia ”drillejä”, ja tunti kului kuin siivillä.

 

Kahden lajin jälkeen oli tankkauksen vuoro. Ravintola Huilissa meitä odotti jälleen maittavat lämminsavulohi – pasta-annokset. Henkilökunta oli kattanut ravintolan Itsenäisyyspäivää varten upeaksi ja tunnelma oli juhlava.

 

Iltapäiväksi siirryttiin KuntoSaluksen tiloihin. Ensin oli vuorossa spinning-tunti. Leiripäiväläisille oli spinning-salissa tarjolla urheilujuomaa sekä elektrolyyttijuomaa. Treenin aikana pulloja käytiinkin täydentämässä tiheästi. Treeni oli suunniteltu siten, että tässä vaiheessa ei enää tarvinnut säästellä. Musiikin tempo oli palautusjaksoja lukuun ottamatta vauhdikas, mikä takasi jokaiselle halukkaalle sykkeen nousut. Spinning-harjoitus sisälsi viisi työ-osuutta jotka pitenivät loppua kohti. Jokainen pystyi nämä tekemään omilla tehoalueillaan. Salissa ei paljon juteltu työosuuksien aikana ja työn tekemisen aisti vierustoverista. Viimeinen työosuus oli 14 minuutin pituinen, siinä joutui jo punnitsemaan lopussa oliko lähtenyt liian kovaa liikkeelle.

 

Päivän päätteeksi KuntoSaluksen PT sekä ohjaaja Petra Bäckmann-Lintunen opasti triathonistit erilaisten välineiden kautta rentoon olotilaan. Tunnin aikana tulivat tutuksi sekä erilaiset foam rollerit, fascia-pallo sekä kamman muotoinen grappa. Pelkästään jalkapohjan hierominen fascia-pallon avulla toi lisää liikkuvuutta ja tunnin jälkeen useimmat saivat taivutuksen jälkeen kädet lattiaan asti! Myös palautuminen lähti nopeammin käyntiin ja huomasimme itse, että keho ei käynyt ”kierroksilla” leiripäivän jälkeen niin kuin aiemmin kovien harjoituspäivien jälkeen.

 

Kiitos kaikille leiripäivään osallistuneille! Oli mahtavaa viettää Itsenäisyyspäivä kanssanne!

 

”Kiitos päivästä, oli ihan loistavaa! Kunpa joka päivä olisi itsenäisyyspäivä”, kertoi tuore JäPyn jäsen Johanna Virtaniemi leiripäivän jälkeen.

 

”Hyvä päivä, kiva kun ei tarvinnut hosua vaihdoissa. Päivän paras osuus oli Jukan spinning. Selkeät työosuudet eikä mitään kikkailuja. Kunnon peruspolkemista, hyvin sai tehoja irti”, kertoi jo toista kertaa JäPyn leiripäivään osallistunut TiinaToivonen.

 

Leiripäivällä oli kaksi tukijaa – Danske Bank ja Kiinteistömaailma. Suuri kiitos päivän onnistumisesta sponsoreillemme!

                  Iltapäivän pitkän spinning-tunnin ohjasi Jukka Erkkilä

                   Hymyssä suin lämmiteltiin kehoa päivän tehotreeniä varten

                   Riikka Majander vastasi leiripäivän uintivalmennuksesta

                  Ensimmäisen ryhmän uinti käynnissä

                   Ravintola Huili oli katettu juhalavaksi Itsenäisyyspäivää varten

 

                   Kunto Saluksen PT Petra Bäckmann-Lintunen ohjasi kehonhuoltotunnin

                  Erilaiset välineet tulivat tutuiksi kehonhuoltotunnin aikana

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon