top of page

JäPy:n kausi päätettiin iloisissa pikkujoulutunnelmissa Vanhankylänniemessä

JäPy:n pikkujoulujuhla keräsi perjantai-iltana täyden salillisen iloisia Jäpyläisiä Vanhikseen muistelemaan päättynyttä kautta ja suunnittelemaan tulevaa. JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen summasi hienosti juhlapuheessaan JäPy:n toimintakautta. Vuoden aikana JäPy on kasvanut edelleen ja meitä JäPyläisiä on nyt jo 214! Kauden kohokohta oli JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun järjestäminen, josta seura sai mukavaa positiivista palautetta kilpailijoilta. JäPy:n kisamenestys päättyvällä kaudella oli hyvä ja seura oli hyvin edustettuna maantie-, triathlon ja maastokisoissa. JäPy tukee jäsentensä kilpailuihin osallistumista ja kauden aikana seuraa edusti erilaisissa kilpailussa lähes 50 jäsentä. Kauden päättäjäisissä palkittiin seuran parhaiten menestyneet kisaajat ja saunan lauteilla kuultiin vielä kertaukset monista kauden kisoista ja yhteisistä harjoituksista. JäPy kiittää kaikkia pikkujouluihin osallistuneita ja toivottaa menestyksekkäitä harjoituksia loppuvuodelle!

Kauden kisamenestyjät yhteiskuvassa. Vasemmalta Mika Kariluoto, Mauri Konttila, Tuomas Ratilainen, Riitta Kilpeläinen, Tiina Toivonen, Antti Mäkelä, Pasi Karjalainen ja Beni Kauhanen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page