top of page

JäPyn 200. jäsen on syksyn triathlonkoululainen Laura Häkkinen!

Järvenpään Pyöräilijät on kasvanut toiminnan uudelleen aktivoitumisen jälkeen noin 200 jäsenen seuraksi lyhyessä ajassa. Jo kesällä 2015 JäPyn 100 jäsenen tavoite meni rikki ja seuran jäsenmäärä jatkoi kasvuaan vuoden 2016 aikana tasaisesti.Tänä syksynä uusi rajapyykki saavutettiin, kun 200 jäsenen määrä rikkoutui. Tämän hetken jäsenmäärä on 204!

Parasta aikaa meneillään oleva JäPyn järjestyksessä toinen triathlonkoulu toi seuraan jälleen uusia triathlonisteja. Tämä toi seuraamme myös 200. jäsenen, joka on Nuppulinnassa asuva 24-vuotias Laura Häkkinen. Lämpimästi tervetuloa seuraan Laura!

Esitimme Lauralle muutaman kysymyksen:

1. Minna: Mistä löysit meidät (seuran)?

Laura: Selailin netistä jo keväällä lähialueen seuroja, joissa voisi saada tukea triathlon harrastukseen ja kiinnostuin, kun huomasin, että JäPy on pitänyt ainakin aiemmin triathlonkoulun. Osallistuin myös Tuusulanjärvi triathlonin sprinttiin, niin siitä seura tuli tutummaksi.

2. Minna: Mikä sai sinut liittymään seuraan?

Laura: Triathlonkouluun osallistuminen oli ykkössyy ja koska seuralla on monipuolisesti yhteislenkkejä ja uintitreenejä.

3. Minna: Mitä odotuksia sinulla on seuran suhteen?

Laura: Odotan ainakin kivoja yhteislenkkejä, varsinkin pyöräillen, koska motivaatio ei pysy niin hyvin yllä jos harjoittelee vain itsekseen. Haluaisin selvittää sykealueeni eri lajeissa, koska tähän mennessä olen treenannut vain laskelmien pohjalta, toivon että seuran kautta saisi tietoa testeistä tai jopa tehtyä testit. Kaikki muu oheistoiminta olisi kiva lisä esimerkiksi luentojen merkeissä.

4. Minna: Entä ehdotuksia seuratoiminnan suhteen?

Laura: Seuratoiminta on tähän mennessä vielä niin tuntematonta minulle, etten oikein osaa tehdä ehdotuksia. Mutta ehkä juuri yhteisiä testauspäiviä tai muuta vastaavaa, jos sellaisia ei vielä ole. Ja tietenkin triathlontoimintaa kokoajan vain enemmän mukaan J.

5. Minna: Voitko suositella JäPyä ystäville / tutuille?

Laura: Ei mitään huonoa sanottavaa seurasta, joten voisin! Tietoa ja taitoa riittää ainakin triathlonkoulun valmentajilla. Tuusulanjärvi triathlonkin oli todella hienosti järjestetty ja aion ehdottomasti osallistua myös ensi vuonna, toivottavasti ensimmäistä kertaa perusmatkalla.

Laura tyytyväisenä onnistuneen triathlonkoulun pyörätreenin jälkeen!

Varmasti kuulemme Laurasta ja muista triathlonkoululaisista vielä myöhemmin! Ensi vuoden Tuusulanjärvi Triathlon järjestetään su 10.6.2018. Laitathan päivämäärän kalenteriin jo hyvissä ajoin sillä tulemme tarvitsemaan kaikkien jäsenten panosta kisajärjestelyiden onnistumiseksi!

MIkäli et vielä ole jäsen, klikkaa kotisivuiltamme liity jäseneksi -painiketta ja liity aktiivisen seuran jäseneksi.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page