JäPyn 200. jäsen on syksyn triathlonkoululainen Laura Häkkinen!

Järvenpään Pyöräilijät on kasvanut toiminnan uudelleen aktivoitumisen jälkeen noin 200 jäsenen seuraksi lyhyessä ajassa. Jo kesällä 2015 JäPyn 100 jäsenen tavoite meni rikki ja seuran jäsenmäärä jatkoi kasvuaan vuoden 2016 aikana tasaisesti.Tänä syksynä uusi rajapyykki saavutettiin, kun 200 jäsenen määrä rikkoutui. Tämän hetken jäsenmäärä on 204!

Parasta aikaa meneillään oleva JäPyn järjestyksessä toinen triathlonkoulu toi seuraan jälleen uusia triathlonisteja. Tämä toi seuraamme myös 200. jäsenen, joka on Nuppulinnassa asuva 24-vuotias Laura Häkkinen. Lämpimästi tervetuloa seuraan Laura!

Esitimme Lauralle muutaman kysymyksen:

1. Minna: Mistä löysit meidät (seuran)?

Laura: Selailin netistä jo keväällä lähialueen seuroja, joissa voisi saada tukea triathlon harrastukseen ja kiinnostuin, kun huomasin, että JäPy on pitänyt ainakin aiemmin triathlonkoulun. Osallistuin myös Tuusulanjärvi triathlonin sprinttiin, niin siitä seura tuli tutummaksi.

2. Minna: Mikä sai sinut liittymään seuraan?

Laura: Triathlonkouluun osallistuminen oli ykkössyy ja koska seuralla on monipuolisesti yhteislenkkejä ja uintitreenejä.