top of page

Skoda maantiecupin ja Mastercupin finaalit ajettiin kaatosateessa Kankaanpäässä

Porin Tarmo järjesti viikonloppuna Kankaanpäässä perinteisen Syysetapit etappikilpailun, joka koostui lauantaina henkilökohtaisesta aika-ajosta ja korttelikisasta sekä sunnuntaina ajetusta maantiekilpailusta. Kilpailu oli sekä Skoda maantiecupin että Mastercupin finaali. Tunnelma Kankaanpäässä oli viikonloppuna lämmin, mutta keli oli kylmä ja sade ajoittui mukavasti juuri kisojen ajaksi. JäPy:stä etappikilpailuun starttasivat Antti Mäkelä (elite), Mika Kariluoto (masters, M40), Pasi Karjalainen (masters, M45), Beni Kauhanen (masters, M50) ja Seppo Aaltonen (masters, M55). Sunnuntaiseen maantiekilpailuun osallistuivat Arjo Kaarre (masters, M45) ja Marko Myllykangas (kat3).

Skoda maantiecupin finaalin kokonaiskilpailun voitti Jesse Uusiperhe (GIF-Chebici), toinen oli Tronda Larsen (Team Cervelo Larunpyörä) ja kolmanneksi sijoittui Tommi Martikainen (GIF-Chebici).

Antti Mäkelä kruunasi viikonlopun ajamalla kauden parhaan sijoituksen maantiekilpailussa ollen elite-luokan lähdön viides. Mastereilta parhaiten onnistui lauantain korttelikilpailu, jossa Mika Kariluoto ajoi koko lähdön voittoon ja Beni Kauhanen oman sarjansa voittoon ollen lähdössä viides. Sunnuntain maantiekilpailussa Mika Kariluodon kaatuminen viimeisen kympin aikana vei mahdollisuuden hyvää sijoitukseen etappien kokonaiskilpailussa. Muutoin ei kokonaiskilpailun yhteistulosten osalta ole mitään erityistä raportoitavaa. Marko Myllykangas ajoi kategoria kolmosen maantiekilpailun 54 kilometrin matkalla kolmanneksi. Viikonlopun tulokset löytyvät täältä. Cup-tuloksiin palaamme tarkemmin, kun pistelasku saadaan vietyä loppuun.

Porin Tarmo oli jälleen järjestänyt hyvät kisat, joissa sekä rata- että seremoniamestarina toimi Jyrki Lepistö. Jykä oli tiimeineen onnistunut hienosti yhdistämään kilpailijoiden moninaiset toiveet laadukkaaksi kilpailukokonaisuudeksi. JäPy kiitää kisajärjestäjiä mukavasta kisaviikonlopusta.

Finaalikisojen myötä Järvenpään Pyöräilijät kiittää kaikkia kauden kanssakilpailijoita pääasiassa turvallisesta kisaamisesta ja toivottaa kaikille rentouttavaa off-seasonia. JäPy Masters haluaa erikseen kiittää pohjoista naapuriseuraamme Lahden Pyöräilijöitä kovasta vauhdinpidosta, yritteliäimmästä ajamisesta, rehdistä kisaamisesta ja ennen kaikkea hauskasta seurasta!

Keskellä Antti Mäkelä elite-luokan maantiekilpailun lähdössä sunnuntaina.

Mika Kariluoto pääsi ainoana JäPy:läisenä Kankaanpään podiumille korttelikilpailun lähtövoittajana.

Vanhat herrat Beni Kauhanen (vas.) ja Pasi Karjalainen hakeutuivat sateensuojaan lämmittelemään ennen kisakoitosta.

Naurun aihe taitaa olla enemmän pitkän kisakauden päättyminen kuin viikonlopun kisamenestys. Vasemmalta Seppo Aaltonen (joka jälleen kisasi ikäluokkaansa nuorempien joukossa), Pasi Karjalainen, Beni Kauhanen ja sunnuntaiksi töitä tekemään saapunut Arjo Kaarre. Masterkuvasta puuttuu Mika Kariluoto, joka ajoi viimeiset kilometrin maaliin rikkoutuneella kädellä ja rikkoutuneella pyörällä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page