top of page

JäPy:n Tuomas Ratilainen ja Seppo Aaltonen podiumille ISM aika-ajossa tänään!

Ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailut polkaistiin tänään käyntiin Pikku-Syötteellä Pudasjärvellä henkilökohtaisella aika-ajolla. Tempo ajettiin haastavan mäkisellä reitillä tunturin tienoolla kohtalaisessa tuulessa. Aika-ajoon JäPy:stä osallistuivat Tuomas Ratilainen (M40), Antti Mäkelä (M40), Seppo Aaltonen (M60) ja Hannu Saarinen (M70). Tuomas Ratilainen ajoi sarjassaan tänään kovinta kyytiä ja nappasi upeasti ikäluokkansa aika-ajon Suomen mestaruuden! Antilla oli tänään teknisiä haasteita ja hän selvitti radan seitsemänneksi. Seppo ajoi kovassa seurassa sarjansa kolmossijalle ja Hannu omassa sarjassaan neloseksi.

JäPy onnittelee tänään kaikkia podiumille ajaneita. Kisat jatkuvat huomenna maantielähdöillä.

Seppo Aaltonen (vas.) ja Tuomas Ratilainen (oik.)

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page