JäPyn triathlonkoulu tekee paluun syksyllä 2017

Onko haaveena jonain päivänä osallistua triathlon – kilpailuun ja haluaisit kokeilla lajia?

  • Oletko jo kisannut triathlonissa, mutta kaipaat vinkkejä miten kehittyä eteenpäin?

  • Haluatko parantaa uintitekniikkaa?

  • Haluatko pyöräillä kovempaa ja taloudellisemmin?

  • Haluatko saada vinkkejä juoksutekniikkaan?

Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, olet oikea henkilö ja tervetullut JäPyn toiseen järjestettävään triathlon – kouluun. Osaathan kuitenkin uida 200 m yhtäjaksoisesti millä tahansa uintityylillä ja vähintään 50 m vapaauintia?

Tervetuloa kaikki triathlonkärpäsen puraisemat tai puraisua odottavat jäsenet mukaan. Nyt jos koskaan on oikea hetki tarttua tilaisuuteen ja päästä kokeilemaan triathlon –harjoittelua samanhenkisten parissa.

Syksyn triathlon-koulun aloituspalaveri pidetään pe 1.9.2017 ja päätöspalaveri ma 9.10.2017. Luvassa on tiivis ohjelma, joka sis. yhteiset harjoitukset (3 x viikossa juoksu-, pyörä- ja uinti) sekä luentoja ja lihaskuntotreenit.

Alustava ohjelman runko yhteisharjoitusten osalta: