top of page

JäPyn triathlonkoulu tekee paluun syksyllä 2017

Onko haaveena jonain päivänä osallistua triathlon – kilpailuun ja haluaisit kokeilla lajia?

  • Oletko jo kisannut triathlonissa, mutta kaipaat vinkkejä miten kehittyä eteenpäin?

  • Haluatko parantaa uintitekniikkaa?

  • Haluatko pyöräillä kovempaa ja taloudellisemmin?

  • Haluatko saada vinkkejä juoksutekniikkaan?

Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, olet oikea henkilö ja tervetullut JäPyn toiseen järjestettävään triathlon – kouluun. Osaathan kuitenkin uida 200 m yhtäjaksoisesti millä tahansa uintityylillä ja vähintään 50 m vapaauintia?

Tervetuloa kaikki triathlonkärpäsen puraisemat tai puraisua odottavat jäsenet mukaan. Nyt jos koskaan on oikea hetki tarttua tilaisuuteen ja päästä kokeilemaan triathlon –harjoittelua samanhenkisten parissa.

Syksyn triathlon-koulun aloituspalaveri pidetään pe 1.9.2017 ja päätöspalaveri ma 9.10.2017. Luvassa on tiivis ohjelma, joka sis. yhteiset harjoitukset (3 x viikossa juoksu-, pyörä- ja uinti) sekä luentoja ja lihaskuntotreenit.

Alustava ohjelman runko yhteisharjoitusten osalta:

  • Ke klo 18 juoksuharjoitus Terholan P-paikalta

  • La klo 9 yhteislenkki pyörällä Chebici – pyöräliikkeen edestä

  • Su klo 16.40 uintitekniikka Järvenpään uimahallissa

Näiden ”vakioharjoitusten” lisäksi myös TRX-tunti Järvenpään KuntoSaluksen tiloissa 1-2 kertaa ja muutama luento liittyen triathlon –harjoitteluun. Uinnin tekniikkavalmentajaksi on lupautunut Masters – uimari sekä moninkertainen Suomen mestari Riikka Majander. Juoksun tekniikkavinkkejä on luvannut antaa oma triathlonistimme ja moninkertainen Suomen mestari Tiina Puranen. Lihaskunto-osuudesta vastaa Kuntosaluksen ohjaaja ja PT Johanna ”Jonna” Varonen.

Saat myös tietoa ravinnon merkityksestä ja vinkkejä kisasuorituksen aikaiseen ravintoon. Kaikki tämä ja paljon muuta JäPyn jäsenille hintaan 90 € + uimahallin sisäänpääsymaksu.

Kiinnostuitko? ? Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 11.8. klo 18.00. Olethan nopea, sillä kurssille otetaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta JäPyn jäsentä.

Nämä paikat viedään käsistä, varaa paikkasi heti ilmoittautumisen avauduttua laittamalla viesti seuran sähköpostiin täältä. Emme ota huomioon ennen kello 18 tulleita ilmoittautumisia. Mikäli itse et pysty kyseisenä ajankohtana ilmoittautumaan, myös kaveri voi tehdä ilmoittautumisen puolestasi

Kurssin sisällöstä ja toteutuksesta vastaa Jukka Erkkilä ja Minna Ikonen.

Huom! Jos et ole vielä JäPyn jäsen - nyt liittymällä jäseneksi, pääset hyödyntämään jäsenedut ja osallistumaan triathlonkouluun sekä kehittämään triathlon-toimintaa seurassamme.

Näitä seuramme triathlonisteja on jo kärpänen puraissut, kuva Tahkon täysmatkan SM-kisojen palkintojenjaosta. Vasemmalla Riitta Kilpeläinen (SM-hopea) ja oikealla Suomen mestari Tiina Puranen. Kuva Finntriathlon - järjestäjän sivuilta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page