top of page

JäPy:n Antti Mäkelä täpärästi neljänneksi Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa

Ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ajettiin viikonloppuna Tanskan Randersissa. PM-kisoihin osallistui Suomesta kolme kuskia: Bertel Niemi, Stig-Erik Vikars ja Antti Mäkelä. Lauantain aika-ajossa Bertel Niemi M60 (LUP-82) sijoittui hienosti kolmanneksi.

Hyvin olivat löytäneet kisajärjestäjät tasaiselta Tanskanmaalta ne kovimmat töppyrät ja kirraavimmat kurvat ja meno kisoissa oli sen mukaista. Oman lisämausteensa karkeloihin toi kiivas tuuli. Antti kertoi, että kierros kierrokselta kuskeja tipahti pääjoukosta ja loppusuoralla oli jäljellä vain kourallinen kuskeja. Lopputuloksia tarkasteltiin pitkään maalikameralta, mutta tänään Antti tipahti muutamilla senteillä podiumilta. Taakse jäi kuitenkin rypäs Pohjoismaiden kovimpia kuskeja, joten tulos oli Antilla hyvä. JäPy onnittelee Anttia kovasta suorituksesta tasokkaassa ryhmässä! Stig-Erik Vikars (Närpes Kraft) sijoittui sarjassaan M55 hienosti kolmanneksi.