top of page

Palaako JäPy:n Jani Vesa maantiepyöräilyn huipulle?!

Monet JäPy:läiset hieraisivat aamulla silmiään kahdesti, kun 2000-luvun alun Suomi-pyöräilyn kisakomeetta Jani Vesa kaartoi tänään JäPy:n yhteislenkille tulipunaisella Chebicillään. Palstatila ei tässä riitä Janin kisasaavutusten luettelemiseen, joten todetaan lyhyesti, että hän dominoi kansallista maantiepyöräilyä vuonna 2003. Huhut Janin mahdollisesta paluusta kilpapyöräilyyn käynnistyivät välittömästi Chebicin pihassa ja jatkuivat pitkälle Kellokosken taakse, koska tarkkasilmäisimmät bongasivat samalta lenkiltä myös Janin silloisesta Chebicin valmennustiimistä hänen isänsä Osmo Vesan upealla Canyonillaan sekä Aimo Taljavirran italialaisella Carrerrallaan. Jani säästeli itseään (ja ennen kaikkea meitä muita) vielä tämän päivän lenkillä ja tyytyi lyhyeen vetoon Uudenkyläntiellä. Lenkin aikana kävi selväksi, että ketju kiristyy Janilla tarpeen tullen erittäin tiukalle, joten jäämme jännityksen sekaisin tuntein odottamaan hänen mahdollista paluutaan kilpapyöräilyn huipulle JäPy:n paidassa!

Jani Vesa kuvassa neljäntenä oikealta. Hänen vasemmalla puolella Osmo Vesa ja oikealla puolella Aimo Taljavirta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page