top of page

JäPy:n Tuomas Ratilainen viitossijalle Lappeenrannan Saimaa Road Racessa!

Lappeenrannassa ajettiin tänään Saimaa Road Racen maantiekilpailu, johon JäPy:stä starttasivat Tuomas Ratilainen (Elite), Teemu Salovaara (Elite), Klaus Nummela (Elite), Jussi Telkkinen (Kat 2) ja Marko Myllykangas (Kat 3). Koko revohka starttasi yhteislähdöllä ja matkakin oli kaikissa luokissa sama 135 kilometriä. Tuomas Ratilainen ajoi tänään todella vahvan ajon viidenneksi jättäen taakseen kovia kansallisen tason huippunimiä. Teemun sija kovassa kisassa oli 38:s ja Klasun 46:s. Kategoria kakkosessa JäPy:n Jussi Telkkinen ajoi kauden parhaan sijansa ollen kilpailun kuudes. Marko Myllykangas ajoi KAT3-sarjassa sijalle kolme.

Vasemmalta Teemu Salovaara, Tuomas Ratilainen ja Jussi Telkkinen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page