top of page

JäPy:n Masterit kisasivat viikonloppuna Kauhajoella

JäPy:n Masterit ajoivat sunnuntaina 110 kilometrin pituisen maantiekisan Kauhajoen ympäristössä tasaisella radalla. Navakka ja pyörivä tuuli toi kisaan haastavan lisänsä. Tässäkään kisassa ei valitettavasti selvitty ilman törmäilyä, jonka seurauksena yksi kokenut kisakuski loukkaantui sairaalakuntoon. JäPy:läisten panos kisassa oli kohtalaisen vaatimaton ja tulokset sen mukaiset. Parhaiten menestyi Mika Kariluoto ollen lähdön kuudes. Päätyön Kauhajoella teki IK32:n joukkue, joka ajoi lähes yksin kiinni kolmen kuskin irtiottoa, mutta tällä kertaa kävikin niin, että kolmen kuskin hatka (Stig-Erik Vikars, Tommi Järvinen, Jarkko Siltakorpi) ajoi maaliin asti. Kategoria kolmen lähtöön oli yhdistetty M14, N18 ja naisten lähtöryhmät. Kiivas kilpailu ajettiin 62 km:n radalla ja tässä ryhmässä ratkaisut jäivät massakiriin. Loppusuoralla JäPy:n Marko Myllykangas rutisti kirivoittoon.

Tulokset löytyvät täältä.

JäPy:n Masterit oikealta Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen ja Beni Kauhanen. Välissä CCH:n Mikko Leisti.

Marko Myllykangas KAT3 podiumilla ykkösenä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page