JäPyn Tiina Puraselle Suomen Mestaruus SM-sprintissä!

Kuusijärvellä oli jälleen vauhdikasta menoa 17-18.6.2017, kun eri-ikäiset triathlonistit ottivat mittaa itsestään ja toisistaan. Vantaa Triathlonissa oli SM-Sprinttikisan lisäksi sarjoja kaikille: kuntoilijoille, tosissaan kisaaville sekä lapsille ja nuorille. Matkojakin oli monia, muun muassa kokeile triathlonia -sarjan minimatkat, sprintti- sekä perusmatka. Kilpailuviikonloppuun oli ilmoittautunut yli 1100 kilpailijaa.

Kuusijärvellä kisattiin lauantaina pikamatkojen Suomen mestaruudet triathlonissa. Yleisen sarjan peesivapaan pikamatkan Suomen mestaruuden vei miehissä Turun Urheiluliittoa edustava 22-vuotias Henrik Goesch ajalla 1.00.51 tuntia ja naisten Suomen mestaruuden vei TriathonSuomen Team Cerveloa edustava 29-vuotias Tamperelainen Anni Antikainen ajalla 1.08.11 tuntia. JäPyläisistä Suomen mestaruutta lähtivät tavoittelemaan naisista Tiina Puranen N45-sarjassa ja Veera Alanko N40 -sarjassa sekä miehissä Pasi Syyli M50 -sarjassa.

Tiina teki lauantaina nappisuorituksen ja koska edellisen viikonlopun toinen sija Vanajanlinnassa jäi harmittamaan sen verran, niin Tiina päätti varmistaa lauantain voiton hyvällä loppukirillä. Tiinan loppuaika 1.16.11 tuntia. Tällä kertaa osat vaihtuivat ja Tiina voitti kolmella sekunnilla toiseksi tulleen Kemin Työväenuimareita edustavan Johanna Kuljun. Aivan mahtava suoritus! Talvella tehty työ palkittiin parhaimmalla tavalla. Onnea Tiina ikäsarjan Suomen mestaruudesta Sprintti-matkalla!

Suomen mestarin on helppo hymyillä - Tiina Puranen (keskellä) N45 -sarjan palkintojenjaossa! Vasemmalla toiseksi tullut Johanna Kulju ja oikealla kolmanneksi tullut Nina Bergkulla.