top of page

JäPyn Tiina Puraselle Suomen Mestaruus SM-sprintissä!

Kuusijärvellä oli jälleen vauhdikasta menoa 17-18.6.2017, kun eri-ikäiset triathlonistit ottivat mittaa itsestään ja toisistaan. Vantaa Triathlonissa oli SM-Sprinttikisan lisäksi sarjoja kaikille: kuntoilijoille, tosissaan kisaaville sekä lapsille ja nuorille. Matkojakin oli monia, muun muassa kokeile triathlonia -sarjan minimatkat, sprintti- sekä perusmatka. Kilpailuviikonloppuun oli ilmoittautunut yli 1100 kilpailijaa.

Kuusijärvellä kisattiin lauantaina pikamatkojen Suomen mestaruudet triathlonissa. Yleisen sarjan peesivapaan pikamatkan Suomen mestaruuden vei miehissä Turun Urheiluliittoa edustava 22-vuotias Henrik Goesch ajalla 1.00.51 tuntia ja naisten Suomen mestaruuden vei TriathonSuomen Team Cerveloa edustava 29-vuotias Tamperelainen Anni Antikainen ajalla 1.08.11 tuntia. JäPyläisistä Suomen mestaruutta lähtivät tavoittelemaan naisista Tiina Puranen N45-sarjassa ja Veera Alanko N40 -sarjassa sekä miehissä Pasi Syyli M50 -sarjassa.

Tiina teki lauantaina nappisuorituksen ja koska edellisen viikonlopun toinen sija Vanajanlinnassa jäi harmittamaan sen verran, niin Tiina päätti varmistaa lauantain voiton hyvällä loppukirillä. Tiinan loppuaika 1.16.11 tuntia. Tällä kertaa osat vaihtuivat ja Tiina voitti kolmella sekunnilla toiseksi tulleen Kemin Työväenuimareita edustavan Johanna Kuljun. Aivan mahtava suoritus! Talvella tehty työ palkittiin parhaimmalla tavalla. Onnea Tiina ikäsarjan Suomen mestaruudesta Sprintti-matkalla!

Suomen mestarin on helppo hymyillä - Tiina Puranen (keskellä) N45 -sarjan palkintojenjaossa! Vasemmalla toiseksi tullut Johanna Kulju ja oikealla kolmanneksi tullut Nina Bergkulla.

Sunnuntaina Kuusijärvellä kisattiin perusmatkan lähdöt. Sunnuntaina paikalla oli paljon JäPyläisiä. Kilpailun aikana yksi kilpailija oli todennut että "montako teitä on täällä, kun koko ajan tulee oransseja paitoja vastaan"? JäPy on selvästi huomattu myös triathlonissa :). Ja Jukka Erkkilä rekrytoi yhden uuden JäPyläisenkin heti maaliin tultua :). Hienoa kun saadaan uusia triathlonisteja seuraan! Sunnuntaina Kuusijärvellä oli kilpailemassa toistakymmentä triathlonistia JäPy:stä eri ikäsarjoissa. Parhaiten JäPyläisistä menestyivät naiset N40 -sarjassa. Viiden parhaan joukossa oli kolme JäPyläistä. Onnea JäPyn naiset - hienosti vedetty!

Tiina Puranen osallistui lauantain sprintin lisäksi myös sunnuntain perusmatkalle. Edellisen päivän sprintti oli hyvä treeni sunnuntain kisaa ajatellen. "Perusmatka tuntuu itselleni paremmalle, tälläinen dieseli kun olen. Sunnuntain pyöräilyosuudella oli melko kova etelätuuli, mutta pyörän asentoa on hiottu ja nyt pyörä alkaa pikkuhiljaa kulkea", Tiina totesi kilpailun jälkeen. Juoksu kulki Tiinalla tuttuun tapaan lennokkaasti ja vahvasti.

Onnea Tiina aivan mielettömän hienoista viikonlopun molemmista suorituksista! Seuraavaksi Tiinan menoa voit seurata kahden viikon kuluttua Finntriathlon Vierumäen perusmatkan kilpailussa.

Tiina loppusuoralla - tässä vaiheessa tietää Tiina jo voiton tulleen myös sunnuntain kisassa.

Myös Riitta Kilpeläinen menestyi sunnuntain perusmatkalla N40 -sarjassa. Riitta tuli mielellään kilpailemaan Kuusijärelle, kun paikat ja reitit olivat tuttuja. "Uinti meni hyvin, pääsin alusta saakka uimaan omaa uintia, kuitenkin päivän mukavin osuus oli pyöräily, joka tuntui helpolta ja ajoin aika lailla niin kovaa kun pääsin, vaikka tiesin että se oli vähän riski juoksua ajatellen. Juoksu olikin aika kamalaa, mutta silti aika parani vähän viime vuodesta ja sijoitus oli mukava yllätys", Riitta toteaa kilpailun jälkeen. Riitan loppuaika 2.28,37 tuntia, mikä toi Riitalle N40 sarjan toisen sijan. Onnea Riitta hienosta suorituksesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti Joroisten puolimatkaa, jossa Riitta nähdään kilpailemassa seuraavan kerran.

Kaikki viikonlopun tulokset löydät täältä.

Ritta vauhdissa (kuva Jarmo Koskela).

Kaikki kilpailijat antoivat palautetta sunnuntain kisoista, että oli mukava kisata ja tunnelma oli hieno, kun viivalla oli paljon seurakavereita. Mös jäpyn kannustusjoukoja oli saapunut paikalle, heille suuri kiitos!

Järvenpään Pyöräilijät toivottaa kaikille onnea viikonlopun huikeista suorituksista. Viikonlopun aikana nähtiin itsensä voittamista ja uusien ennätysten rikkomisia! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia tavoitteita!

Perusmatkan N40 sarjan palkintojenjako. Vasemmalla Riitta Kilpeläinen, keskellä Tiina Puranen ja oikealla kolmanneksi tullut Kirsi Päiväniemi (TCF).

Moni JäPyläinen on hankkinut täksi kaudeksi Sailfish -märkäpuvun Mika Sompin kautta. Sailfish -myyntikoju näkyvästi myös Kuusijärven expo -alueella.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page