top of page

Tuusulanjärvi hiljenee - mutta vain hetkeksi!

Nyt kun Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailuista on kulunut kaksi viikkoa, on aika summata missä onnistuimme ja missä jäi parantamisen varaa. Jännityksellä odotimme miten uusi kilpailu otetaan vastaan ja uskaltavako triathlonistit ilmoittautua sinne, kun meillä ei ollut aiempaa kisakokemusta triathlon-kilpailuiden järjestämisestä. Kilpailumme otettiin hienosti vastaan ja se oli loppuunmyyty huhtikuun alussa. Ensimmäisenä vuotena rajoitimme kilpailijoiden määrän 350 sekä siihen lisäksi otimme vielä yhteistyökumppaneiden sekä oman seuran kilpailijat päälle, noin kaksikymmentä kilpailijaa.

Oli hienoa huomata kuinka paikalliset yrittäjät lähtivät mukaan jo ensimmäisestä vuodesta lähtien. Neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa käytiin silmällä pitäen useamman vuoden yhteistyötä. Kilpailua on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina osaksi Järvenpään perinteisiä kesätapahtumia. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille - ilman teitä ei olisi tämän suuruisen tapahtuman järjestäminen ollut mahdollista.

Talkoolaisten perehdytyksessä korostimme ensisijaisesti kilpailijoiden turvallisuutta, mutta toisena tehtävänä heillä oli kilpailijoiden kannustaminen. Tässä onnistuimme – kiitos kaikille mukana olleille lähes 80 talkoolaiselle. Teidän panoksenne oli erinomainen. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta juuri tästä.

Järvenpään Pyöräilijät lähtivät kokeilemaan edelläkävijöinä kilpailuinfon jakamista Youtube -videona etukäteen kilpailijoiden katseltavaksi ja kuultavaksi. Myös tästä olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta.

Olemme saaneet kymmeniä sekä positiivisia että rakentavia palautteita sähköpostin kautta sekä Facebookin kautta. Saamamme palaute on erittäin arvokasta. Keräsimme kaikki saamamme palautteet ylös ja olemme käyneet nämä läpi työryhmän kanssa, sillä haluamme kehittää kilpailuamme kilpailijoiden toiveiden mukaisesti.

Jo kilpailun aikana teimme omia havaintoja siitä, mikä ei mielestämme toiminut ja missä onnistuimme. Samoja havaintoja saimme myös kilpailijoilta :).

Valitettavasti juoksureitiltä puuttui alussa miehitystä ja saimme tiedon tästä hieman liian myöhään. Tilanne ehdittiin korjaamaan pikaisesti, mutta kärki lipsahti opastajien alta pois ja se meitä kyllä kovasti harmitti. Ensi vuodelle parannamme juoksun reittimerkintöjä ja varmistamme myös että oranssinuttuiset opastajat ovat ajoissa paikalla.

Saimme maalikaaren nähtäväksi vasta lauantaina illalla ja silloin huomasimme että suunniteltu maalijärjestely ei toimikkaan. Silloin meillä ei ollut enää mitään mahdollisuutta tehdä uutta maalijärjestelyä. Tämä näkyi sitten siinä että maali jäi piiloon ja juoksun reittiopasteet kilpailukeskuksen kohdalla olivat puutteelliset. Olemme tästä pahoillamme. Kilpailun aikana teimme jo suunnitelmat kuinka maalijärjestely hoidetaan vuonna 2018 ja maaliin saavutaan maalikaaren lävitse.

Tuusulanjärvi hiljenee - mutta vain hetkeksi! Tulemme loppusyksystä julkistamaan ensi vuoden kilpailupäivämäärän sekä ilmoittautumisen alkamisajankohdan.

Jukka Erkkilä ja Sampsa Puttonen kävivät hakemassa kisapoijut pois Tuusulanjärveltä tiistai-iltana.

Tähän iloiseen kuvaan on hyvä päättää tämä projekti - oranssinutut kiittää ja kumartaa. Nyt nautitaan kesä muiden kisoista ja liikunnan riemusta! Nähdään ensi vuonna!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page