JäPy:läisiä podiumilla Porvoon Ajossa!

Tänään ajettiin Suomen ehkä legendaarisin maantiekilpailu 89. kerran Porvoon ympäristössä. Kilpailun pääsarjan voitti hollantilainen Sebastiaan Pot. Kakkossijalle kiri hienosti tämän kauden Elite-komeetta Trond Larsen (Team Larunpyörä Cervélo) ja kolmanneksi ajoi Stockholm Cykelklubbin Nils Penton.

Raskas rata verotti kisaajia ja tekniset ongelmat kiusasivat myös JäPy:läisiä. Tuomas Ratilainen (Elite) kärsi rengasrikon ja joutui lopulta keskeyttämään koko kisan. Eliten pääjoukossa maaliin ajoi hienosti Jouni Väinölä sijalle 32. Antti Mäkelä ja Teemu Salovaara jäivät tovin pääjoukosta, mutta ajoivat maaliin raskaan 173 kilometrin kilpailun. Kat 2 lähdössä JäPy:n parhaan sijoituksen sai Antti Liesjärvi ollen sarjassa sijalla 24. JäPy:n Seppo Aaltonen ajaa edelleen M55 sarjassa, vaikka ikä sallisi napsua helpommatkin lähdöt. Seppo ajoi taas tänään väkevästi ja oli oman sarjansa toinen! M45 sarjassa Pasi Karjalainen sijoittui alkukauden päätavoitekisassa kolmanneksi. JäPy onnittelee hienoista palkintokorokesijoista arvostetussa kilpailussa. Kat 3 lähdön voiton nappasi tänään Marko Myllykangas, jonka sisukas uurrastus lajissa sai hienon palkinnon.

Porvoon ajojen kaikki tulokset täällä.

Seppo Aaltonen podiumilla. Stig-Erik Vikars ajoi sarjavoiton järjestävän seuran Akilleksen Teuvo Färlin oli kolmas.

Pasi Karjalainen nappasi kolmosijan M45 sarjassa. Ykkösijan vei KorsKa:n Kai Syrjälä ja kakkospallilla seisoo IK-32:n Antti Jore.

Marko Myllykankaan sitkeä treenaaminen palkittiin tänään Kat 3 luokan voitolla!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon