JäPyläiset menestyivät Finntriathlon Vanajanlinnan sekä Sääksi triathlonin kisoissa viikonloppuna

Viikonloppuna kilpailtiin jo neljättä kertaa Vanajanlinnan upeissa maisemissa. Kilpailukeskus ja -reitit ovat lähellä toisiaan, uintiosuus uidaan raikkaassa Katumajärvessä, pyöräreitti kulkee kuvankauniilla Vanajanlinnantiellä, ja juoksuosuudella fiilistellään linnan pihapiirissä golfkentän tuntumassa. Pyäräreitti oli muulta liikenteeltä suljettu ja peesaaminen sallittu kaikissa sarjoissa.

Tiinalla keskittynyt ilme ennen kisoja - viimeiset tankkaukset ennen kisaa.

JäPyäisistä Vanajanlinnan sprintti -kilpailuun osallistuivat Tiina Puranen, Marion Schenkwein ja Matias Warsta.

Tiina on hankkinut Finntriathlonin kerää koko -sarjan ja hänen on tarkoitus osallistua kaikkiin Finntriathlonin viiteen osakilpailuun.Vanajanlinna oli näistä ensimmäinen. Tiinan kauden päätavoite on Tahkon täysmatka elokuussa.

Tiinalle Vanajanlinnan startti oli tänä kesänä toinen, Tiina aloitti kauden JäPyn omista triathlonkisoista Tuusulanjärvellä viime viikonloppuna. Tiina oli kilpailun jälkeen tyytyävinen kaikkiin osa-alueisiin ja hän onnistui parantamaan viime vuodesta aikaa parilla minuuttia. Matkoina Vanajanlinnassa oli uinti 750 m - Pyöräily 20 km - juoksu 5 km.

Lähdön hetki lähenee - Tiinan fokus on jo kilpailusuorituksessa.

Vaikka veden lämpötila oli suhteellisen alhainen (alle 15 astetta), ei se menoa haitannut. Pieni vastoinkäyminen sattui, kun Tiina sai potkun kasvoihin jolloin lasit tippui ja hän joutui pysähtymään. Tiinan uintiaika 13,22 min.

Pyörä kulki hyvin. "Siinä olin kolmen naisen porukassa ja vuorotellen vedettiin. Juoksu kulki taas mallikkaasti, en vain saanut oman sarjani voittajaa kiinni, matka loppui kesken. Hän meni minun ohi vaihdossa, vaikka mielestäni minunkin vaihto meni nopeasti", Tiina kertoo kisan kulusta. Tiinan loppuaika 1:13;15 tuntia, jolla Tiina oli oman ikäsarjansa N40-45 sarjan toinen. Voiton vei Kemin Työväen Uimareita edustava Johanna Kulju. Kaikista naisista Tiina oli kahdeksanneksi nopein. Onnea Tiina - tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja!